داداش من مشکل شما سرمایه پایینتون هست که نمیخوام نابودش کنید الکی.. ببین یک داپلیکیتور 1 به 11 الان تو بازار یک و نیم میلیون پولشه..یک چاپگر معمولی رنگی از 600 تومان شروع قیمتش هست که شما که میخواهید عکس بازی بزنید باید کم کم از این 3 میلیونی ها بخرید چون این قیمت پایین ها 20 تا عکس رنگی بزنی جوهرش تمامه باید بری پرش کنی که به صرفه نیست!!
در مورد دی وی دی نقره ای هم بگم ان دی وی دی ها برای رایتش دستگاه های مخصوص میخواد که پول هر کدومش 200 - 300 میلیون به بالاست و شما نمیتونی رو رایتر معمولی یا داپلی ان رو رایت کنی! شما فقط میتونی رو دی وی دی های معمولی رایت بزنی یا از اینایی که پرینتیبل هستند و میشه روشون عکس چاپ زد اما نقره ای نمیشه.. انایی هم که نقره ای میزنند محصولات ارجینال میبرند میدند شرکتهای تجاری مثلا 2000 تا رایت میزنند براشون با هزینه فلان قیمت..
دیدید که نه میتونید ارجینال خوبی بزنید نه میتونید دستگاه ها و تجهیزات مناسبی بخرید با این سرمایتون.پولتون دود میشه میره هوا.بهتره فکر منطقی داشته باشید برای این سرمایتون.نظر من رو میخوای یک چیزی پیدا کن تهش بزار برو یک مغازه بزن.[/quote]
تشکر از راهنمایی شما ... متعصفانه به دلیل اینکه دانشجو هستم و بیشتر کارامو با گوشی در مسیر انجام میدم و کم تر در منزل هستم فک نکنم مغازه زدن کار درستی باشه ! چون بیشتر باید بسته باشه !
اما سایتو میتونم به راحتی با گوشی مدیریت کنم و چاپ و غیره رو هم به دست دوستم بسپارم ....
داپلیکیتور 1 - 11 با رایتر ایسوس (جنس خوب) قیمتش 1/600/000 تمام میشه و پرینتر هم طبق صحبتی که با دوستانم در پاساژ رضا تهران در ولیعص انجام داد پیرینتر اپسون p50 میتونه انتخواب خوبی باشه و مصرف جوهر در مدل های مشابه کمتر هست قیمت اپسون p50 همراه با پمپ ارجینال 5 لیتری 1/200/000 برام تموم میشه ...
که فک میکنم 2 داپلی و 2 پرینتر برای اینکا کفایت میکنه ...
همچنین یکی از دوستان هم که در کار چاپ هستن قیمت پک هارو مناسب و با تخفیف بیشتر با ما حساب میکنه ...
از نظر ایناش مشکل خاصی نیست ...
فقط مشکل بازار آنلاین هست که ایا در بازار انلاین میشه در این زمینه موفق شد یا خیر ...