[QUOTE=Mr.Pouria;1225317]تشکر از شما ...
من راستش قصد دارم به صورت کاملا جداگانه فعالیت کنم !!!! یعنی به هیچ وج به شرکتی وابسته نباشم ! برای این کارم هزینه ای بین 3 تا 4 ملیون تومان لازم هست ! ( یه چنتا چاپ گر خوب و چنتا داپلیکیتور خوب ! )
سعی من در اولین قدم اینه که تا حد امکان قیمت پایین تر از بقیه باشه ...
فقط نمیدونم این dvd های نقره ای رو از کجا باید پیدا کنم !! کل پشت شهرداری یا همون توپ خونه تهران رو گشتم ندیدم !
- - - Updated - - -
داداش من مشکل شما سرمایه پایینتون هست که نمیخوام نابودش کنید الکی.. ببین یک داپلیکیتور 1 به 11 الان تو بازار یک و نیم میلیون پولشه..یک چاپگر معمولی رنگی از 600 تومان شروع قیمتش هست که شما که میخواهید عکس بازی بزنید باید کم کم از این 3 میلیونی ها بخرید چون این قیمت پایین ها 20 تا عکس رنگی بزنی جوهرش تمامه باید بری پرش کنی که به صرفه نیست!!
در مورد دی وی دی نقره ای هم بگم ان دی وی دی ها برای رایتش دستگاه های مخصوص میخواد که پول هر کدومش 200 - 300 میلیون به بالاست و شما نمیتونی رو رایتر معمولی یا داپلی ان رو رایت کنی! شما فقط میتونی رو دی وی دی های معمولی رایت بزنی یا از اینایی که پرینتیبل هستند و میشه روشون عکس چاپ زد اما نقره ای نمیشه.. انایی هم که نقره ای میزنند محصولات ارجینال میبرند میدند شرکتهای تجاری مثلا 2000 تا رایت میزنند براشون با هزینه فلان قیمت..
دیدید که نه میتونید ارجینال خوبی بزنید نه میتونید دستگاه ها و تجهیزات مناسبی بخرید با این سرمایتون.پولتون دود میشه میره هوا.بهتره فکر منطقی داشته باشید برای این سرمایتون.نظر من رو میخوای یک چیزی پیدا کن تهش بزار برو یک مغازه بزن.