نقل قول نوشته اصلی توسط reyneshin نمایش پست ها
تشکر در انجمن تحقیق میکنم در مورد اشخاصی که آفر میدهند .اینو فهمیدم خدمات و کیفیت در گرو اسم و شهرت نیست سایتها بازدید زیادی ندارند و منابع زیادی هم مصرف نمیکنند
دلیل برای گرفتن سرور وسواس بیش از حده و خبری بودن سایتها
پورت قوی مهمه و سرعت لود سایت اون چیزیکه مربوط به سرور میشه
فضا نهایتا 30 گیگ میخوام فعلا که ترجیحا ssd باشه و مدیریت و پشنیبانی خوب(در صورت بروز مشکل پشتیبان صادق باشه جفنگ تحویل آدم نده ) +منابع کاملا اختصاصی (چون میگن ایزوله شده هست اما به شخصه کسی هستم اطلاعات زیادی از سرور ندارم اما راحت متوجه میشم که این مجازی سازها الکی هست و اشتراکی اعضا همه تجربه دار هستن توی این موضوع
+بکاپ روزانه
خب نباید در مورد شهرت تحقیق کنید کارتون اشتباه هست.
شما باید از خود مشتریان سوال بفرمائید، مخصوصا مشتریانی با شرایط شبیه به خودتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
میتوانید به سایت ما مراجعه نمائید و مشتریان پائین سایت را مشاهده نمائید. (سایت های خبری استان ها و شرکت ها و ... میباشند که میتوانید از آن ها سوال و تحقیق نمائید)

هاست وب،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دومین،هاست بکاب،سرور تیم اسپیک،فلش چت - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))

باید آدرس های سایت و سرور فعلی و مشکلات و ... همه را ارسال نمائید تا بررسی شود و یک کانفیگ مناسب به شما ارائه شود.

در صورت تمایل به دریافت آفر دقیق و فنی فقط باید مشاوره نمائید شما از هیچ شرکت و شخصی در انجمن نمیتوانید بدون راهنمایی درست در مورد مشکلات و مصارف و ... آفر دقیق دریافت نمائید.(کسی علم غیب ندارد.) و طبیعتا قیمت های درج شده در عمومی، قیمت های اصلی عمومی خواهند بود.

آفر زیر نهایت چیزی هست که میتوانیم بدون هیچ دید فنی و هیچ تخفیفی در انجمن ارائه کنیم و انتخاب فنی بودن و مناسب بودن با شما هست و اگر مناسب بود در خدمتیم :

VDS :

سرور ایران،سرور با منابع اختصاصی،سرور مجازی اختصاصی،سرور اینترانت اختصاصی،vds iran،vds

Vds-n

M-Ir-8

6 گیگ رم
3 گیگاهرتز پردازنده
20 گیگ هارد SSD
150 گیگ ترافیک
پنل دایرکت ادمین رایگان
200 هزار تومان
هزینه هاست بکاب هم با توجه به بررسی فنی فقط مشخص میشود و آفری داده نمیشود (از 2.500 تا 10 تومان فکر کنم این هزینه در بر داشته باشد البته فکر!).

موفق باشید.