دوست عزیز با آقای سنجری صحبت کنید ایشون می تونن کمکتون کنن
سلام ، دنبال ی سرچ ساده نباش اگه سرچ ساده بود سرچ میکردن بهت میدادن (جسارت نباشه)
من نمیگم حتما نظر من رو انجام بده ، ولی برای خودت بهتره ، من اکثر کار هام به شبکه و دوربین مداربسته ربط داره ، اول کل مطالب رو بخون اگر به دردت نخورد بگو به دردم نمیخوره
این مطالب رو میخوای اجرا کنی قشنگ یادداشت کن تا یادت نره چه کاری باید بکنی
تو همین کار رو روی کامپیوتر خودت بکن من تمام راهنمایی هاشو انجام میدم
حالا راهنمایی ها (از اینجا یادداشت کن) » :
1) یک درایو رو خالی کن و توش ویندوز سرور نصب کن و هر کاری که تو سرور مجازی کردی تو اون انجام بده
2) حالا از بخش network and sharing در بخش change adapter روی local area connection کلیک کن و برو تو propertise بهش ای پی بده
(حالا هر ای پی دوس داری بده ولی ای پی که میدی رو یادداشت کن نگه دار)
3) حالا برو تو مودمت ، اگر مودمت TPLINK هست بند الف رو انجام بده ، اگر مودمت D-Link هست بند ب رو انجام بده
الف) برو تو مودم ، قسمت Advanced Stup و بعد قسمت Nat و بعد اون Virtual Circuit که اینترنت خودت روش ست هست رو انتخاب کن ، مال من PVc0 هست ، بعد برو تو DMZ اون ای پی که به سیستمت دادی به این قسمت بده ، سیو کردی برگرد عقب برو تو قسمت Virtual Server و ای پی رو بده به Local Ip Address و Application رو بذار تو حالت HTTP_SERVER و بعد سیو کن
ب) برو تو مودم ، قسمت Port Forwarding همون کاری که تو بند الف واسه Virtual Server انجام میدی اینجا انجام بده فرقی ندارن با هم ولی ی خرده پیچیده تره که حتما DMZ هم باید تنظیم بشه
4)حالا یک شبکه داخلی داری ، برای خارجی کردنش ی آی پی استاتیک بگیر و با ای پی استاتیک کار کن ، این الان شده یک سرور خانگی ، وبکمت هم که مستقیم به کامپیوترت وصله ، بی دردسر
تا اونجایی که از دستم بر می اومد و خودم فهمیدم چی میخوای راهنماییت کردم ، فکر کنم هر دو مشکلت رو برطرف کنه
اگر کمبودی داره با پیام خصوصی در تماس باش یا شمارم تو امضا هست هر موقع مشکل داشتی تماس بگیر
ویرایش توسط cityhost : November 14th, 2014 در ساعت 01:52
کاشکی کسی بود نرم افزار های Microsoft Expression Encoder 4 را میگفت چگونه به سرور مجازی متصل میشد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)