نقل قول نوشته اصلی توسط merman نمایش پست ها
سلام
بهترین سیاست در بازار آنلاین داشتن قیمت پایین در مقایسه با بازار سنتی هستش
شما در صورتی میتونید تو این کار موفق باشی که بصورت مستقیم بتونی با تولید کننده کالا یا سرویس در ارتباط باشی و بصورت مستقیم کالا رو در اختیار مشتری بزاری (حذف واسطه ها کاهش قیمت هارو داره)
مطمئناً اگر چنین باشد هم سود خوبی خواهید برد و هم اینکه مشتری رو دارید
الان به عنوان مثال اکثر سایت های فروشگاهی یا قیمتی بالاتر از بازار بیرون رو میدن یا اینکه قیمت برابری میکنه که با اضافه شدن مالیات و هزینه پستی قیمت بالاتر از بازار سنتی میشه و فقط عده بسیار کمی حالا بخاطر مزیت هایی چون امکان مقایسه یا صرفه جویی در زمان خرید اینترنتی دارن
ولی اگر شما قیمت رو +مالیات+هزینه پستی و... بتونی پایین تر از قیمت بازار سنتی بزاری مطمئناً کارت میگیره
البته این یه استراتژی هست که بنده گفتم ممکن خیلی راه های دیگه هم باشه برا موفقیت که دوستان قبلا گفتن و خواهند گفت
موفق باشید
تشکر از شما ...

من راستش قصد دارم به صورت کاملا جداگانه فعالیت کنم !!!! یعنی به هیچ وج به شرکتی وابسته نباشم ! برای این کارم هزینه ای بین 3 تا 4 ملیون تومان لازم هست ! ( یه چنتا چاپ گر خوب و چنتا داپلیکیتور خوب ! )

سعی من در اولین قدم اینه که تا حد امکان قیمت پایین تر از بقیه باشه ...

فقط نمیدونم این dvd های نقره ای رو از کجا باید پیدا کنم !! کل پشت شهرداری یا همون توپ خونه تهران رو گشتم ندیدم !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط merman نمایش پست ها
سلام
بهترین سیاست در بازار آنلاین داشتن قیمت پایین در مقایسه با بازار سنتی هستش
شما در صورتی میتونید تو این کار موفق باشی که بصورت مستقیم بتونی با تولید کننده کالا یا سرویس در ارتباط باشی و بصورت مستقیم کالا رو در اختیار مشتری بزاری (حذف واسطه ها کاهش قیمت هارو داره)
مطمئناً اگر چنین باشد هم سود خوبی خواهید برد و هم اینکه مشتری رو دارید
الان به عنوان مثال اکثر سایت های فروشگاهی یا قیمتی بالاتر از بازار بیرون رو میدن یا اینکه قیمت برابری میکنه که با اضافه شدن مالیات و هزینه پستی قیمت بالاتر از بازار سنتی میشه و فقط عده بسیار کمی حالا بخاطر مزیت هایی چون امکان مقایسه یا صرفه جویی در زمان خرید اینترنتی دارن
ولی اگر شما قیمت رو +مالیات+هزینه پستی و... بتونی پایین تر از قیمت بازار سنتی بزاری مطمئناً کارت میگیره
البته این یه استراتژی هست که بنده گفتم ممکن خیلی راه های دیگه هم باشه برا موفقیت که دوستان قبلا گفتن و خواهند گفت
موفق باشید
حرف شما و دوست عزیزمون آقای دلتا کاملا درست هست اما این کار نیاز مند یک تیم مدیریتی چند نفره که تسلط اونا بر روی بازی ها باشه و بتونن بازی هیا جدید رو بگیرن و نقد و برسیش کنن ... که جدا از هزینه خود سرور + هاست یک دست مزد هم برای هر محصول باید در نظر گرفته بشه ...

اگر سایت گیم باشه که در مقابل گزینه خرید باشه درسته کاملا بهتره و به نفعمون هست اما چیزی که بای ددر نظر گرفته بشه و بسیار مهم هست هزینه این کار میشه که ما بگیم میانگین 400 تومان هزینه نگه درای و دست مزد نویسنده ها بشه پس باید قیمت بازی هارو بالا ببریم تا هزینه های سرور های سایت نیز جور شود که از طرفی به دلیل نو پا بودن سایت میتونه افت فروش رو در پی داشته باشه ... زیرا از بازار سنتی با حساب مالیات هزنیه پیک و ... قیمت بازی از بازار سنتی گرون تر میشه و فروش پایین میاد (به قول یکی از دسوتام طرف ببینه بازی گرون تر در میاد مگه خنگه باید از تو بخره ! میریه از دم خونشون میخره منتظر رسیدن بازی هم بعد 48 ساعت نمیشه ... )

اما فک میکنم یه سایت فروشگاهی که در کنار فروش محصولات نقد و برسی بازی ها و نرم افزار ها اخبار و غیره (شاید هم آموزش استفادهو در بازی ها اموزش ماحل ! ) بتونه ترکیب خوبی باشه تا اینکه یه سایت گیمینگ با هزینه بالا راه اندازی بشه و مجبور باشیم به دلیل مخارج سایت هزینه رو بالا ببریم ...

اما شاید در آینده یک سایت گیم هم در کنار این سایت قرار بدیم ...

- - - Updated - - -

منتظر نظر سایر دوستان نیز هستم ...