سلام دوستان
شرمنده باز وقتتون رو گرفتم
دوستان چندی پیش من یه تایپک زدم متاسفانه چون بدون اطلاعات قبلی عمل کردم بدجور ضرر کردم
متاسفانه یکی از هاستینگا حالا اسم نمیبرم پدر سایتم رو در آورد حتی نتونست تو چهار روز یه سایتو انتقال بده (بلد نبودن)
سرویس هایی بهم داد که اصلا بدردم نخوردن و دوستانی هم بودن که قیمت دادن ولی امروز که رفتم قیمت های نجومی بهمون دادن
من این سرویس ها رو نیاز دارم
1-
رم 2 گیگ - هارد حداقل 50 سی پی یو تک هسته سرعت دانلود و آپلود حداقل 50 مگ سیستم عامل لینوکس همراه با لایسنس کنترل پنل دایرکت ادمین (بجای این پلن میتونید هاست پربازدید با کیفیت و سرعت بالا قیمت بدید)
2-
رم دو گیگ - هارد حداقل 50 سی پی یو تک هسته سرعت دانلود و آپلود حداقل 50 مگ سیستم عامل ویندوز با کانفیگ iss کامل با دو درایو
3-
رم چهار گیگ - هارد 700 گیگ سی پی یو تک هسته سرعت دانلود از سرور برای کاربرا حداقل 50 مگ سیستم عامل ویندوز با کانفیگ کامل با دو درایو
دیتاسنتر مهم نیست کیفیت و سرعت مهمه و همچین رم کاملا واقعی نه نمایشی
دوستانی که در کانفیگ و انتقال مهارت ندارن خواهشا پیام ندن مخصوصا کسایی که نمیتونن از پلسک به حالا دایرکت ادمین یا سیپنل انتقال بدن (خواهش میکنم)
همه وی پی اس ها پنل ریبوت هم داشته باشن.
دوستانی که فکر میکنن سرشون شلوغه و نمیتونن کار رو رسیدگی کنن هم پیام ندن چون پشتیبانی هم مهمه.
دوستانی که تو سایتشون شماره ندارن و یا گوشیشون خاموشه هم پیام ندن.