نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
من 8 ساله در ضمینه بازی و نرم افزار هم سایت داشتم هم فروشگاه اینترنتی... موفق هم بودم. اما بزار یک نصیحتت کنم.. برای داشتن فروشگاه اینترنتی موفق در ضمینه بازی یا نرم افزار یکی از موارد زیر رو داشته باشید:

1 : سایت دانلود بازی یا نرم افزار

2 : فروشگاه عمده فروشی بازی و نرم افزارهای جدید ارجینال به قیمت بسیار پایینتر از بازار عمده فروشی

در واقع یکی ازا ین دو تا رو باید داشته باشید تا در فروش موفق باشید.. اگر مورد اولی رو ندارید و فقط میخواهید فروشگاه خالی بزنید باید فروشگاهتون عمده فروش باشه تا همکاران و بقیه ازتون بخرند..مثلا الان تو ایران سایتهایی که بازیهای جدید رو مقوایی بزنه و قیمت عمده بفروشه خیلی کمه.چون بازیهای جدید رو شرکتهای بازیسازی مجوز ندارند راحت ارجینالش کنند و باید حتما ویرایش و دستکاری بشه بعد ارشاد تایید کنه و بتونن وارد بازار کنند...بازیهای جلد پلاستیکی هم که غیر قانونی هست و کلا باطل شدند و کسی حق فروش ندارند..برای همین الان نیاز بازار بازیهای جدید رو سریعا ارجینال کردن و فروش دادن هست که بتونید این کارو کنید تضمین میکنم یک ماهه میلیونر شوید!

ولی اگر بخواهید فروشگاه معمولی مثل همه بزنید و تک فروشی کنید بهتون بگم وقتتون رو طلف میکنید.چون بسیارزمانبر هست و وقتتون رو میگیره و ان وقتی که میخواهید روی این کار بزارید ارزش نداره چون با یک مغازه در بیرون میتونید با وقت کمتری چنمدین برابرش رو در بیارید! مگر اینکه شغل نداشته باشید.سرمایه نداشته باشید که بخواهید یک خدمات کامپیوتری معمولی بزنید و بخواهید کار در خانه کنید..

تشکر از راهنمایی جامع شما ...

در مورد موضوع اول که قراره به این نوع سایت ها بشتر تبلیغ بدم ...

در مورد مضووع دوم هم با وزارت ارشاد صحبت کردم گفتن هر عنوان بین 1 تا 2 ماه زمان میبره تعید بشه و بتونید وارد بازار کنید !

از این روقصد دارم سایتو به صورت یک سایت عادی بالا بیارم و با قیمت بسیار پایین تر (تا حدامکان پایین ترین قیمت ممکن) و همچنین به همکاران نیز تخفیف بیشتری به عنوان خریدار عمده بدم ...

همچنین در زمان فاصله ای که بین این دو هست (فروش عادی تا گرفتن مجوز بازی مربوطه) به صورت اینترنتی به فروش برسونم و بعد از اون که ثبت مجوز شد هم تا جایی که ممکن باشه با قیمت بسیار کم وارد بازار کنم محصولات رو ...