-
July 27th, 2014, 12:24
فروش ويژه اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود / کاهش پینگ / تبدیل اینترانت به اینترنت / افزایش سرعت وبگردی (خرید انلاین) + تست
رفع محدودیت سرعت دانلود / کاهش پینگ / تبدیل اینترانت به اینترنت / افزایش سرعت وبگردی (خرید انلاین)+ تست
مزایای سرویس افزایش سرعت دانلود
افزایش سرعت دانلود شبانه با همان سرعتی که در روز دانلود میکنید شب ها در ساعت اینترنت شبانه دانلود کنید (قبل از خرید تست کنید)
تبدیل اینترانت به اینترنت (ویژه کاربرانی که اینترانت دارند)
کاهش پینگ برای بازی های انلاین
بالا رفتن کیفیت و افزایش سرعت وبگردی
توجه:این سرویس في لتر شکن نمی باشد و سایت های ف ي ل تر شده همچنان ف ي ل تر خواهند بود
سرور ها داخل ایران است و ارتباطات سرور و خدمات سایت قانونی می باشد
فروش به اتمام رسیده جهت خرید سرویس جدید به سایت زیر مراجعه فرمایید
http://20ping.ir
توضيح تبديل اينترانت به اينترنت
الان ISP ها قيمت اينترانت رو ارزون تر از اينترنت ميدن
مثلا آسياتک سرويس نامحدود سرعت 2مگ حداکثر 10 گيگ تقريبا 8900 ت
يا هاي وب سرعت تا 2مگ 10 گيگ تقريبا 17000 ت و...
شما با خريد سرويس اينترانت که خيلي ارزون تر از اينترنت در مياد و خريد اکانت ما ميتونيد به اينترنت با قيمت خيلي کمتر وصل بشيد
سوالي بود در خدمتيم
ویرایش توسط srsh : April 3rd, 2015 در ساعت 22:55
-
تعداد تشکر ها ازsrsh به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2014 12:24
# ADS
-
July 28th, 2014, 01:50
عضو جدید
پاسخ : فروش ويژه اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود / کاهش پینگ / تبدیل اینترانت به اینترنت / افزایش سرعت وبگردی (خرید انلاین) + تست
-
-
July 28th, 2014, 01:57
پاسخ : فروش ويژه اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود / کاهش پینگ / تبدیل اینترانت به اینترنت / افزایش سرعت وبگردی (خرید انلاین) + تست
هر دو کانکشن رو امتحان کنید pptp و l2tp
ISP خود رو چک کنید
بنده روی آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین چک کردم جواب داد
-
-
July 28th, 2014, 02:02
عضو جدید
مخابرات و های وب تست شد جواب نداد
-
-
July 28th, 2014, 02:22

نوشته اصلی توسط
srsh
هر دو کانکشن رو امتحان کنید pptp و l2tp
ISP خود رو چک کنید
بنده روی آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین چک کردم جواب داد
روی پارس آنلاین برای من جواب نداد
-
-
July 28th, 2014, 11:33
عضو انجمن
شاتل در زمان نت شبانه تست شد و جواب نداد ...
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
July 28th, 2014, 11:38
عضو جدید
بنده هم آسیاتک بودم دیشب چندین بار تست کردم ولی به محض وصل شدن با اکانت سرعت بشدت کاهش می یافت و حتی صفر میشد !!!!
-
-
July 29th, 2014, 23:12
مشکل درگاه پرداخت حل شد
دوستان میتوانند در صورت جواب دادن روی isp اونها خرید کنند
باتشکر
-
-
July 30th, 2014, 01:20
-
-
August 4th, 2014, 21:05
عضو انجمن
های وب اصلا وصل نشد با دو تا کانکشنم امتحان کردم
-
-
November 23rd, 2014, 19:00
حالا از کجا میشه اینترانت گرفت ؟
چه قیمتی هست ؟
-