-
November 23rd, 2014, 14:21
فروشگاه اینترنتی ؟ خوب یا باد ؟!!!
سلام خدمت دوستان عزیز
من چند وقتی هست تو فکر راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولاتی مانند : انواع بازی ها (کنسول ها و کامپیوتر و... )/ فروش نرم افزار (تمامی سیستم امل ها از قبیل اندروید , ویندوز, لینوکس و ...), فروش مستند (مستند هایی با موضوعات حیوانات و ... به صورت زیرنویس فارسی و دوبلاژ اختصاصی) و چند محصول دیگر مانند (فلش , هارد , وسایل کنسول ها دسته و غیره و برخی از سخت افزار ها) راه اندازی کنم که با توجه به بوجه مورد نیاز برای طراحی و پیاده سازی این سایت و خرید وسایل مورد نیاز جهت ایجاد فروشگاه ...
میخواستم بدونم آیا هنوزم جایی برای این نوع فروشگاه ها در بین اینترنت با وجود رغیب هایی مثل دیجیکالا و 5040 , فینال و ... هنوز هم جایی برای پیشرفت هست ؟! آیا هنوز ارزش وقت و هزینه گزاشتن روی این موضوع ارزش داره ؟!
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2014 14:21
# ADS
-
November 23rd, 2014, 14:25
عضو انجمن
پاسخ : فروشگاه اینترنتی ؟ خوب یا باد ؟!!!
درود
ببنیید بستگی داره
یه موقع هستش شما مثل دیجی کالا سرمایه زیادی دارید خب قطعا میگیره
ولی بعضی از دوستان هستند میخوان با 100 تومن 200 تومن راه اندازی کنند
بعد هم شما باید حتمت تبلیغات گسترده توی سایت های پر بازدید بکنید تا کارتون بگیره
اگر سرمایه دارید برید سمتش که عمرتون حروم نشه
و از همه مهم تر باید نماد اعتماد بگیرید تا مردم بهتون اعتماد کنند
-
تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2014, 14:44

نوشته اصلی توسط
xphost
درود
ببنیید بستگی داره
یه موقع هستش شما مثل دیجی کالا سرمایه زیادی دارید خب قطعا میگیره
ولی بعضی از دوستان هستند میخوان با 100 تومن 200 تومن راه اندازی کنند
بعد هم شما باید حتمت تبلیغات گسترده توی سایت های پر بازدید بکنید تا کارتون بگیره
اگر سرمایه دارید برید سمتش که عمرتون حروم نشه
و از همه مهم تر باید نماد اعتماد بگیرید تا مردم بهتون اعتماد کنند
سرمایه در حد چند ملیون برای شروع و خرید وسایل در نظر گرفتیم البته فقط در بخش مربوط به cd & dvd سایت ... (3000 عدد فلش و رم هم داریم که میخوایم برای فروش بزاریم ! )
تبلیغات بنری و پاپ اپ رو در چند سایت با با بازدید متوسط به دلیل کم بود بوجه در نظر دارم .
نماد هم قطعا از روز شروع فعالیت سایت دنبالش یرم برای ثبت نماد ... همچنین رو محصولات سخت افزاری سایت 7 روز و محصولات نرم افزاری 24 الی 48 ساعت گارانتی تعویض خود سایت میخوایم بزاریم . که فک میکنم برای کسب اعتماد خوب باشه ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2014, 14:59
عضو انجمن
با سلام
به نظر بنده تعداد این فروشگاه های اینترنتی بسیار بالا رفته
شما باید دنبال ایده نو باشید و یا هزینه زیادی صرف تبلیغات کنید...
-
تعداد تشکر ها ازmorgoet به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2014, 15:14
درود
پوریا جان چند وقته از این فروشگاه های اینترنتی بسیار زیاد شده
اگر بتونی اعتماد و رضایت مشتری رو کسب کنی و از طرفی تبلیغات گسترده انجام بدی موفق میشی
ولی پیشنهادم اینه به فکر ایده نو باشید و پولتون رو الکی نابود نکنید
-
تعداد تشکر ها ازkingpower به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2014, 16:59
عضو انجمن
ببین دوست عزیز
در کل بگم اگر بخوای کسی مثل دیجیکالا بشی باید هزینه سنگینی کنی
و از همه مهم تر مشتری رو ناراحت نکنی
مثل همین هساتینک میمونه دیدی بعضی ها سرویس هاشون مناسب نیستش سریع کاربر میاد تو انجمن پست میزنه میگه این به درد نمیخوره یا به هر کی بخواد از اون سایت خرید کنه میگه نرید
اینم مثل اونه تا حدی سعی کن تو این کار کم نیاری و از همه مهم تر حواست به نوع برخورد با مشتری ها باشه
چون مشتری نباشه شما هم نیستی
اگر فکراتو کردی برو جلو انشا الله موفق میشی
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2014, 18:05
با توجه به اینکه دوستان میگن امکان کمی وجود داره سایت بگیره !!!!
دوستان دیگر نظری ندارن ؟
اگه کسی نظری داره ممنون میشم اعلام کنه ...
-
-
November 23rd, 2014, 18:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام خدمت دوستان عزیز
من چند وقتی هست تو فکر راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی برای فروش محصولاتی مانند : انواع بازی ها (کنسول ها و کامپیوتر و... )/ فروش نرم افزار (تمامی سیستم امل ها از قبیل اندروید , ویندوز, لینوکس و ...), فروش مستند (مستند هایی با موضوعات حیوانات و ... به صورت زیرنویس فارسی و دوبلاژ اختصاصی) و چند محصول دیگر مانند (فلش , هارد , وسایل کنسول ها دسته و غیره و برخی از سخت افزار ها) راه اندازی کنم که با توجه به بوجه مورد نیاز برای طراحی و پیاده سازی این سایت و خرید وسایل مورد نیاز جهت ایجاد فروشگاه ...
میخواستم بدونم آیا هنوزم جایی برای این نوع فروشگاه ها در بین اینترنت با وجود رغیب هایی مثل دیجیکالا و 5040 , فینال و ... هنوز هم جایی برای پیشرفت هست ؟! آیا هنوز ارزش وقت و هزینه گزاشتن روی این موضوع ارزش داره ؟!

فروشگاه به سبك ديجي كالا ديگه زياد شده و ضمن اينكه هزينه اوليه زيادي داره بنظر من تخصصي كار كنيد بهتره همون سي دي و محصولات فرهنگي و نرم افزاري
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2014, 18:26
-
-
November 23rd, 2014, 18:46
عضو دائم
من 8 ساله در ضمینه بازی و نرم افزار هم سایت داشتم هم فروشگاه اینترنتی... موفق هم بودم. اما بزار یک نصیحتت کنم.. برای داشتن فروشگاه اینترنتی موفق در ضمینه بازی یا نرم افزار یکی از موارد زیر رو داشته باشید:
1 : سایت دانلود بازی یا نرم افزار
2 : فروشگاه عمده فروشی بازی و نرم افزارهای جدید ارجینال به قیمت بسیار پایینتر از بازار عمده فروشی
در واقع یکی ازا ین دو تا رو باید داشته باشید تا در فروش موفق باشید.. اگر مورد اولی رو ندارید و فقط میخواهید فروشگاه خالی بزنید باید فروشگاهتون عمده فروش باشه تا همکاران و بقیه ازتون بخرند..مثلا الان تو ایران سایتهایی که بازیهای جدید رو مقوایی بزنه و قیمت عمده بفروشه خیلی کمه.چون بازیهای جدید رو شرکتهای بازیسازی مجوز ندارند راحت ارجینالش کنند و باید حتما ویرایش و دستکاری بشه بعد ارشاد تایید کنه و بتونن وارد بازار کنند...بازیهای جلد پلاستیکی هم که غیر قانونی هست و کلا باطل شدند و کسی حق فروش ندارند..برای همین الان نیاز بازار بازیهای جدید رو سریعا ارجینال کردن و فروش دادن هست که بتونید این کارو کنید تضمین میکنم یک ماهه میلیونر شوید!
ولی اگر بخواهید فروشگاه معمولی مثل همه بزنید و تک فروشی کنید بهتون بگم وقتتون رو طلف میکنید.چون بسیارزمانبر هست و وقتتون رو میگیره و ان وقتی که میخواهید روی این کار بزارید ارزش نداره چون با یک مغازه در بیرون میتونید با وقت کمتری چنمدین برابرش رو در بیارید! مگر اینکه شغل نداشته باشید.سرمایه نداشته باشید که بخواهید یک خدمات کامپیوتری معمولی بزنید و بخواهید کار در خانه کنید..
ویرایش توسط delta : November 23rd, 2014 در ساعت 18:48
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید