نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
من هم بر همین نظر هستم
پولی در کار نیست و از کسی نخاهم گرفت و وام هم نه! چون خودش چاه دیگریست...
نه 10 سال نه 5 سال! همین 3 سال پیش قبل از شروع این وضعیت دلار کاسبی در حدی بود که ماشین خودم رو طی 9 ماه خریدم از محل درآمد وب سایت شاید باور نکنید ماه مهر 90 نتیجه زحماتم رو دادم یک ماشین تو ایرانخودرو کارت کشیدم رفت اما امسال همین ماشین از 16 میلیون شده 37 میلیون میشه خرید؟ اگر داشته باشید هم میخرید؟ میتونید؟ سایت همینه سرمایه هست همیشه من ماشین آبرومند خریدم و زندگی 1 خونواده رو از سایت میدادم
امسال وحشتناک شده به خدا حتی طوری شده مدتهاست 1 تاپیک دادم اینجا برای vps بقیه شرکت در بحث بوده یا تاپیکی که دیدم مشتری فهمیده هست آفری نوشتم
خواستیم از هاستینگ بزنیم بیرون اما خوب؟ مدتهاست درگیرم چه کاری؟ اینجا 1-2 تومان هزینه سرورها در میاد ماهانه و کمی هم ته جیب
مغازه بزنم ماهی 4-5 تومن فقط برای صاحب مغازه باید جون بکنیم روزی میانگین 150 تا 200 هزار تومان دخل فقط برای اجاره... ضرر و قسط و قوله بماند... بی بازاری بماند
فعلا با مشتریان فعلی و زندگی میکنیم که خوشبختانه هر مشتری راضی چندین مشتری جدید را در آستین دارد.
در کل هدف از این صحبتها این هست که آب باریکه ای رو همیشه داشته باشید اگر شد اینشالا کارتون درست میشه و سایت هم به جای خود باقی