نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: همکاران عزیز نظر شما درباره فروش یک سایت معروف چیست؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : همکاران عزیز نظر شما درباره فروش یک سایت معروف چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
    و اوضاع بازار اینجوری نبود. الان واقعیت وضعیتی مجبوریست. از این خط تکراری خسته شدم
    وام که نمیتوان گرفت دلیلشم را بهتر میدانید. نزول هم هیچ جوره نمیکنم و نخواهم کرد. از کسی هم نخواهم گرفت
    من هم بر همین نظر هستم
    پولی در کار نیست و از کسی نخاهم گرفت و وام هم نه! چون خودش چاه دیگریست...

نه 10 سال نه 5 سال! همین 3 سال پیش قبل از شروع این وضعیت دلار کاسبی در حدی بود که ماشین خودم رو طی 9 ماه خریدم از محل درآمد وب سایت شاید باور نکنید ماه مهر 90 نتیجه زحماتم رو دادم یک ماشین تو ایرانخودرو کارت کشیدم رفت اما امسال همین ماشین از 16 میلیون شده 37 میلیون میشه خرید؟ اگر داشته باشید هم میخرید؟ میتونید؟ سایت همینه سرمایه هست همیشه من ماشین آبرومند خریدم و زندگی 1 خونواده رو از سایت میدادم
    امسال نصف زندگی من توی جاده گذشته دنبال کار شبکه این شهر اون شهر ماشینم ماهی 12000 تا کار کرده باز خدا رو شکر دوستان هستند و به امور هاستینگ رسیدگی کردند و جور من رو کشیدند.
    امسال وحشتناک شده به خدا حتی طوری شده مدتهاست 1 تاپیک دادم اینجا برای vps بقیه شرکت در بحث بوده یا تاپیکی که دیدم مشتری فهمیده هست آفری نوشتم
    خواستیم از هاستینگ بزنیم بیرون اما خوب؟ مدتهاست درگیرم چه کاری؟ اینجا 1-2 تومان هزینه سرورها در میاد ماهانه و کمی هم ته جیب
    مغازه بزنم ماهی 4-5 تومن فقط برای صاحب مغازه باید جون بکنیم روزی میانگین 150 تا 200 هزار تومان دخل فقط برای اجاره... ضرر و قسط و قوله بماند... بی بازاری بماند

فعلا با مشتریان فعلی و زندگی میکنیم که خوشبختانه هر مشتری راضی چندین مشتری جدید را در آستین دارد.
    به خدا طراحی سایت رو قبل از cms شروع کردیم و زمان استفاده از cms از مامبو شروع کردم خیلی پیش از اومدن جوملا و فراگیر شدن wp و.... الان بعد از 3 سال زحمت نوشتن cms هر ورژن 980 تومان باز هم فروش نمیره اما پر این انجمن شده تاپیک کلاه برداری 300 تومان به بالا 400 تومن 1 میلیون و...
    در کل هدف از این صحبتها این هست که آب باریکه ای رو همیشه داشته باشید اگر شد اینشالا کارتون درست میشه و سایت هم به جای خود باقی
    این سایت دریچه معرفی و ارتباط کاری شماست با دیگران و شانسهای آینده... هر روز ممکنه گوشیتون زنگ بخوره و یک قرارداد طراحی وب سایت با مبلغ بالا بهتون پیشنهاد بشه و یا راه اندازی سایت و هر چیزی که تو این روزهای سخت زندگی رو یک کمی بچرخونه
    تا جایی که تونستید این دریچه رو کور نکنید.
    ویرایش توسط ParsWebIT : November 22nd, 2014 در ساعت 20:39
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

2. تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)