در این سال ضمینه خوبی برای کار در اینترنت وجود داره.
هجوم سایتهای قارچی و وبمسترهای 10 الی 16 ساله به وب مملکت رو چشم پوشی کنید.
بنده از 2005 با خرید اولین ریسلرم از iweb کار رو شروع کردم و میتونم بگم از جوونی و از جیبم سالهاست چند وب سایت رو اداره میکنم. و روی همین کار وب هاستینگ تاوان بسیار داده شده.
و حتی از درامد کارهای اصلی مثل کار اداری و کار قراردادی شبکه هم برای این کار هاستینگ خرج شده...
و؟ شما بازار کاذب هاستینگ رو خصوصا در این انجمن میبینید، بازار آشفته و طرف با مشتریان 30% حرفه ای 60% وب مستر با تجربه و بی تجربه و 10% مشتری طلبکار و بی فرهنگ
در روزهایی شده که حقوق ماهانه کارم رو از این دست به اون دست کردیم برای دیتاسنتر اما وب سایت و نامم رو حفظ کردم و با هر مشکلی طرف سایت برای فروش نرفتیم
چون همین سایت _ درامد ثابت در ماه که دلگرمی هست برای هزینه ها سبب آشنایی ما با ادارات و شرکتهایی شده که با هر کدام جدای وب هاستینگ و سرور کاراهای دیگه ایی انجام شده مثل وب دیزاین و طراحی اتاق سرور و شبکه و .. که خدارو شکر راضی هستیم و شما هم به این دید از داستان نگاهی داشته باشید.
و مهمتر اینکه مشتری که حرفه ای هست و هزینه قابل توجهی رو در ماه میده برای سرورش قطعا شما رو میبینه و سمتتون میاد اگه.. کارتون واقعا خوب باشه
بازم تو این کشور که مفت باشه کوفت باشه سر زبون خیلی آدماس کار خوب چون کم شده به چشم میاد.
من هر روز از پنجره اتاقم میبینم مردم برای یه پیتزا جلوی همین بیگ بوی صف وایستادند حتی تو پیاده رو و تو ماشین میخورن چرا؟ چون خیلی خوبه و طرف حاضره 3 ساعت از شبش رو بکوبه تو ترافیک بیاد که پول میده چیز خوب بگیره
همین داستان توی هر صنفی هست خصوصا وب هاستینگ
اینجا همه هاستینگ 1 نفره هستند و طبیعتا درآمد هم همین چندغاز هست و تاپیک فحش و کلاه-برداری و...
مدتی پیش بنده هم به فکر کاسبی فیزیکی و اجاره مغازه بودم اما متاسفانه برای من و شما اجاره یک مغازه 18 متری با 50 میلیون پیش و ماهیانه 6 میلیون به صرفه نیست و از دست دادن سرمایه با این بازار وحشتناک این روزها
بنده 1 هفته یک مقدار هزینه رو گذاشتم برای اجاره دفتر برای وب هاستینگ متاسفانه جای مناسبی که این کار برای من به سود دهی برسه ماهیانه 5 میلیون تومان و 40 میلیون پول پیش بود اجاره یک واحد 58 متری در میرداماد!
هزینه منشی، کارمند، پشتیبان، هزینهای شرکت مالیات و... رو حساب کنید
پس همین سایت به از هر کار دیگه ایی خوب هست به شرطی که وقت بزارید. به شرطی که با مشتری واقعی طرف باشید
ما داریم ماهیانه 200 هزار تومان بابت 1 وی پی اس رم 8 و هزینه پشتیبانی ماهانه و منیج سرور که مشتری راضی و برای من هم ارزش وقت گزاشتن رو داره چون مشتری درک سلف منیج و آن منیج رو داره از کارش و من بابت وقتی که صرف میکنم هزینه میگیرم و اینطوری کیفیت کار رو بالاتر میبریم
طی این چند سال که وقتتون صرف وب این سایت شده راضی هستید از بازدهی مالی؟
سایت رو نفروشید ترجیها چون با این وضعیت سایتهای قارچ گونه در صورت پشیمانی مدتها وقت لازم هست که شما هم قطعا دیگه دل و دماغ این کار رو از دست میدین
اگر بازدهی آنچنان که باید مد نظر شما نبوده با دیگر دوستانی که روی سایت زحمت کشیدند صلاح مشورت کنید که فعالیت رو گسترش بدین بلکه درامد مالی که مد نظرتون هست رو به دست بیارید
اگر آدرس وب سایت رو هم لطف کنید در صورتی که چیزی به ذهنم بخوره از راهنمایی دریغ نمیکنم.
براتون ارزوی موفقیت میکنم