دو سال پیش سیستم مشابهی رو که حاصل 3 سال فعالیت مستمر بنده و شماری از دوستانم بود رو با شرایط مشابه شما واگزار کردم.
در اون زمان سایت یکی از مطرح های زمینه فعالیت خودش بود و رنک الکسا سایت 3 رقمی و حدود 700 ایران بود.
در ابتدا از فروش رضایت داشتم و با مبلغی که بهم رسیده بود مشکلم کاملا رفع شد ( هرچند که مبلغ مذکور از ارزش واقعی سایت خیلی کمتر بود )
اما هرچه که گذشت بنده پشیمون و پشیمون تر شدم چون هم اگر روی سیستم کار میکردم به موفقیت های بیشتری دست میافت و مبلغی که نیاز داشم هم میتونستم از جاهای دیگه جور کنم ، اما دیگه کار از کار گذشته بود.
در حال حاضر هم سایت همجنان فعال و آپ هست ولی 1% موفقیت گذشته رو نداره و توی این دو سال روند 100% نزولی رو به همراه داشته تا جایی که الآن هم طراز با سایت های تازه تاسیس زمینه فعالیت هستش.
به هر حال این تجربه بنده بود و بعد از اون هم چند باری تصمیم گرفتم دوباره با سیستمی مشابه شروع کنم اما دیگه هیچ جیز جور نبود و نشد. ( بقول معروف از میدون خارج شدیم ... )
پیشنهاد من این هست که تاجایی که میتونید از فروش صرف نظر کنید و اگر واقعا هیچ راه دیگه ای پیش رو نداشتید به عنوان آخرین چاره در نظر بگیرید این مورد رو ...