فقط یک مورد رو اینجا ذکر می کنم بنده ،
قطعا سیستمی با چنین جزئیاتی که ارائه نمودید فقط با مدیریت خودتون هست که میتونه راهشو ادامه بده.
فقط یک مورد رو اینجا ذکر می کنم بنده ،
قطعا سیستمی با چنین جزئیاتی که ارائه نمودید فقط با مدیریت خودتون هست که میتونه راهشو ادامه بده.
درود بر فهم شما عزیزجانم
واقعا من قول استخر و جکوزی و ... نمیدهم ولی کسی تایم بگذارد هرمقداری هزینه کند چندماهه بازگردانی می شود
خداشاهده از فروش این سایت هم عذاب میکشم چون هیچوقت فکر فروشش را نمیکردم. دقت کنید حتی روی نمونه کارهایمم قراردادم لینکش را !
منتها کاری که قصد دارم شروع کنم برای پیشرفت است
و سرمایه ای لازم دارد و برای اینکه قرض یا وام و.. نباشد اینکارو میکنم
شما از دوستان فهمیده گرافیست ما هستید نظرتان را ارسال کنید عزیزجانم
دو سال پیش سیستم مشابهی رو که حاصل 3 سال فعالیت مستمر بنده و شماری از دوستانم بود رو با شرایط مشابه شما واگزار کردم.
در اون زمان سایت یکی از مطرح های زمینه فعالیت خودش بود و رنک الکسا سایت 3 رقمی و حدود 700 ایران بود.
در ابتدا از فروش رضایت داشتم و با مبلغی که بهم رسیده بود مشکلم کاملا رفع شد ( هرچند که مبلغ مذکور از ارزش واقعی سایت خیلی کمتر بود )
اما هرچه که گذشت بنده پشیمون و پشیمون تر شدم چون هم اگر روی سیستم کار میکردم به موفقیت های بیشتری دست میافت و مبلغی که نیاز داشم هم میتونستم از جاهای دیگه جور کنم ، اما دیگه کار از کار گذشته بود.
در حال حاضر هم سایت همجنان فعال و آپ هست ولی 1% موفقیت گذشته رو نداره و توی این دو سال روند 100% نزولی رو به همراه داشته تا جایی که الآن هم طراز با سایت های تازه تاسیس زمینه فعالیت هستش.
به هر حال این تجربه بنده بود و بعد از اون هم چند باری تصمیم گرفتم دوباره با سیستمی مشابه شروع کنم اما دیگه هیچ جیز جور نبود و نشد. ( بقول معروف از میدون خارج شدیم ... )
پیشنهاد من این هست که تاجایی که میتونید از فروش صرف نظر کنید و اگر واقعا هیچ راه دیگه ای پیش رو نداشتید به عنوان آخرین چاره در نظر بگیرید این مورد رو ...
از سایت استفاده کرد حتی امکان های جدید افزود به سیستم و هدایایی هم ارائه می داد به کاربران ( کلا خرج هایی کرد روی سایت ) و به عبارتی مدیریت سایت رو به روش خودشون پیش گرفتند.
در ابتدای فعالیت هم تونستند رنک سایت رو برای مدتی حفظ کنند اما طولی نکشید که همه چی برعکس شد و سایت به شدت زمین خورد.
گاهی اوقات باید فراموش کنی چی درست هست و چی غلط و طبق اصول پیش بری ، شاید به ظاهر اشتباهات مدیریتی بنده رو در سیستم اصلاح می کردند ایشون اما همون اصلاحات نقش زیادی توی زمین خوردن سایت داشت.
الآن هم فکر نکنم دیگه به سیستم امیدی داشته باشه و شاید فقط واسه تست سرور وارد سایت بشه :دی .. ولی دیگه اگر با زهم خودم سایت رو خریداری کنم دور از ذهن هست که بتونم به حتی نزدیک جایگاه قبلی هم برسم.
بلی عزیزجانم واقعا تمامی حرف های شما درست است و حتی بنده چند نمونه را دیدم
ولی گاهی مجبوریم بین بد و بدتر , بد رو انتخاب کنیم
برید ببینید من خودم چه تایمی رو انلاین بودم و چه کارهایی که روی سایت کردم
فقط پست هارو با نصف قیمت یعنی پستی 100 ت حساب کنید میشه 10م....
واقعا هرچقدرم بخوام بدم کمتره... ولی اجباره... اصلا از مسئله طراحی و.. هم که بگذریم
جای تشکر دارد که نسبت به تاپیک ما بی تجه نبودید
از شما و Dr.Oxygen و vp_server بابت اینکه حداقل بی توجه نبودید سپاسگذارم
متاسفانه از بین اینهمه خشصی که بازدید کردند تا الان فقط شما سه عزیز پیگیر بودید
- - - Updated - - -
اتفاقا چندوقت پیش قصد فروش یک انحصار اسکریپت در ایران را داشتیم
شخص مقابل همین پیشنهاد را داد. نمیدانم با اینکه هزینه اش بیشتر است
شاید شما هم مثل دوست عزیزمان به این قضیه معتقدید با تغییر روند مشکل ایجاد شود
با این حساب پیشنهاد میکنم حتما فروشگاه و... هم اگر خواستید روی ان برایتان راه اندازی میکنیم
خود من واقعیت حاضر نیستم همکاری در فروش کنم چون جنس چینی کیلویی به مردم میدن و...
ولی اگر مغازه یا اشنا داشته باشید به شدت به صرفست. خودم اول به این فکر بودم
ویرایش توسط Netfollower : November 22nd, 2014 در ساعت 18:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)