-
November 22nd, 2014, 11:12
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014 11:12
# ADS
-
November 22nd, 2014, 11:29
پاسخ : برترین ارائه دهنده pap خدمات اينترنت پرسرعت (adsl) در سال ۱۳۹۳ معرفي شدند
بنده که از مخابرات راضی هستم سرعتی که مخابرات داره در هیچ زمانی افت شدید نداشته و در یک رنج خاص بوده همچنین در طرح نامحدودش هیچ محدودیت دانلودی وجود نداره البته به این دلیل هست که از اون ابتدا تقسیم بر 8 میکنه و دیگه به مشتری کاری نداره بر فرض سرعت 1 مگابیت مخابرات برابر با 128 کیلوبایت به صورت کاملاً واقعی هستش.
بعضی از شرکت ها در طرح های نامحدودشون سرعت رو یه مقدار بالاتر میدن اما بعد از یه مدت افت شدید دارن و این قضیه در مخابرات صدق نمیکنه.
-
-
November 22nd, 2014, 11:31
عضو انجمن
پاسخ : برترین ارائه دهنده pap خدمات اينترنت پرسرعت (adsl) در سال ۱۳۹۳ معرفي شدند
به نظر من خوبه که دوستان تجربیاتشون رو میگن اما باید توجه کرد که خوب نبود سرویس در منزل شما به معنی بدی یا خوبی یه شرکت نیست. کما این که همین جا هم میبینم بعضی ها خیلی از شاتل تعریف کردن، بعضی ها هم ازش شاکی هستن.
اما به طور کلی به نظر من شاتل و پارس آنلاین از بقیه بهتر هستن. آسیاتک هم به خاطر اندکی ارزونتر بودن و این که هماهنگی بیشتری با مخابرات داره تعداد کاربر بیشتری داره و جاهای بیشتری سرویس میده و شاید این عامل باعث شده که در رده اول قرار بگیره.
-
-
November 22nd, 2014, 11:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سرزمین
بنده که از مخابرات راضی هستم سرعتی که مخابرات داره در هیچ زمانی افت شدید نداشته و در یک رنج خاص بوده همچنین در طرح نامحدودش هیچ محدودیت دانلودی وجود نداره البته به این دلیل هست که از اون ابتدا تقسیم بر 8 میکنه و دیگه به مشتری کاری نداره بر فرض سرعت 1 مگابیت مخابرات برابر با 128 کیلوبایت به صورت کاملاً واقعی هستش.
بعضی از شرکت ها در طرح های نامحدودشون سرعت رو یه مقدار بالاتر میدن اما بعد از یه مدت افت شدید دارن و این قضیه در مخابرات صدق نمیکنه.
به شخصه با مخابرات موافق نیستم
حداقل در منطقه ی ما پینگ بسیار بالا دارد و هر وقت میخواهیم سرویس ازشون بگیریم وعده ی 5 تا 6 ماه آینده را میدهند
-
-
November 22nd, 2014, 17:47
پیشگامان هم بیشتر خارج از تهران مانور داده که من چند شهر رفتم تعریفشو زیاد شنیدم
به قول خودشون هم گسترده ترین شبکه خصوصی کشور هستن.
-
تعداد تشکر ها از alihadian2 به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2014, 21:54
عضو انجمن
بنده فقط آسیاتک و قبول دارم
-
-
November 22nd, 2014, 23:20

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
واقعا رتبه 1 حق شاتل بود
مطمئنم رتبه 1 به خاطر حضور بعضی عزیزان بالا داده شده
واقعا شاتل فوق العادست و حقش نیست با پارس انلاین تو یه رده باشه
جدا جای تاسف داره. با اینکارا شرکتایی مثل شاتلو دلسرد میکنند
شاتل واقعا همه جوره فوق االعادست. 4 ساله مشتریشونم
بنده با اکثر pap ها کار کردم جناب کریم زاده
تنها حرفی که میتونم بزنم اینه : " آسیاتک به هیچ وجه من الوجوه حقش نیست که رتبه ی اول رو کسب کنه "
بار ها گفتم که تلخ ترین تجربه بنده کار کردن با آسیاتک بود
- - - Updated - - -
الان بهترین سرویس دهنده برای من Hiweb بوده (سرعت 8 مگ 1,300 MB سرعت دانلود)
بعدش پارس آنلاین (سرعت 2 مگ (1,100 MB سرعت دانلود)
تنها بدی پارس آنلاین نوسان پینگ و سرعت دانلودشه !
-
-
November 22nd, 2014, 23:21
کاشکی هنوز همون دایال آپ بود دیگه حداقل اینقدر حرص قطع و وصلی رو نمیخوردیم
-
-
November 23rd, 2014, 00:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smhnw
بنده با اکثر pap ها کار کردم جناب کریم زاده
تنها حرفی که میتونم بزنم اینه : " آسیاتک به هیچ وجه من الوجوه حقش نیست که رتبه ی اول رو کسب کنه "
بار ها گفتم که تلخ ترین تجربه بنده کار کردن با آسیاتک بود
الان بهترین سرویس دهنده برای من Hiweb بوده (سرعت 8 مگ 1,300 MB سرعت دانلود)
بعدش پارس آنلاین (سرعت 2 مگ (1,100 MB سرعت دانلود)
تنها بدی پارس آنلاین نوسان پینگ و سرعت دانلودشه !
دوست عزیز بنده از سال 1389 آسیاتک دارم گذشته خوبی نداشته و اکثرا ناراضی هستن
اما خوشبختانه با تمهیداتی که صورت گرفته در سال گذشته رتبه اول بوده و امسال نیز همچنان پا برجاست
اینم لینک دانلود بنده در منزل-محل کار-وضعیت پینگ
ویدیو های ماسک آنلاین
-
-
November 23rd, 2014, 01:19
عضو جدید
آسیاتک بد نیست متسفانه سیم تلفن بکسواد میکنه اگه نه دانلود یه مگ هم میشه با نت 4 مگ اسیاتکb-)
-