نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: طراحی اسلایدر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    391
    تشکر شده در
    246 پست

Exclamation پاسخ : طراحی اسلایدر

کلا ادبیات جالبی دارید . این از پست شما و اون هم تهدید به شکایت حقوقی !
    من کی گفتم 3 روزه کار رو تحویل میدم ؟
    مدت زمان تحویل 3 الی 4 روز هست
    و وقتی روز چهارم شد پیامک ارسال کردید که طرح ها رو ارسال کنم ، من هم پاسخ دادم که فعلا به نت دسترسی ندارم و فردا صبحش طرح ها رو ارسال می کنم و کردم و منتظر شدم تا تغییرات مد نظر رو اعلام کنید ، تا در طرح ها اعمال کنم .
    بعد از تحویل کار کی ایمیل ارسال کردید که من پاسخ ندادم ؟ یک ایمیل که گفته باشید باید تغییری در طرح اعمال کنم ارسال کردید ؟!
    تماس های شما در چه ساعتی بوده ؟
    یا قبل از ساعت 4 عصر یا ساعت 11.30 12 شب !
    در صورتی که مشخص کردم چه ساعاتی و در چه روزهایی پاسخگو هستم :
    شماره تماس (روزهای غیرتعطیل از ساعت 16 الی ساعت 21) : 09359624230
    فقط فکر می کنم روز پنج شنبه ساعت 4 به بعد تماس گرفتید که من اون روز در دسترس نبودم .
    حتی پیامک هم ارسال نکردید . جز پیامک آخری که روز پنج شنبه بود و گفتید من دارم به شما ضرر میزنم یا همچین چیزی و واقعا متوجه نشدم منظور چی بوده .
    این قسمت خیلی برای من جالبه :
    پس از 8 روز تاخیر پروژه تحویل گرفته شد پایان تاپیک
    درست فکر کنید ببینید پس از 20 روز نبوده ؟!
    کار با 1 روز تاخیر اون هم با اطلاع قبلی و در جریان گذاشتن شما تحویل داده شده ، بعد پس از 8 روز تاخیر پاسخ پروژه تحویل گرفته شد ؟!

شماره کارتتون رو ارسال کنید من این مبلغ پول تو جیبی شما رو واریز کنم . چنان تهدید به شکایت کرده که کاملا مشخصه این 30 هزار تومان نون شب نمیشه !
    مورد بعد اینکه پیشنهاد می کنم این رویه ای که پیش گرفتید رو تغییر بدید . این روش ، روش درست تجارت و همکاری نیست .
    ضمنا اگر همچنان به شکایت کردن اصرار داشتید ، قبل از هرگونه اقدامی کمی فکر کنید ببینید موضوع فعالیت شما که فروش وی پی ان و ***** شکن هست ، برای خود شما دردسرساز نشه .
    ---
    از دوستانی که من رو معرفی کردن سپاسگزارم . اما لطفا از این به بعد بدون هماهنگی این کار رو نکنید ، چون من سفارش هر کسی رو قبول نمی کنم . نتیجه ش میشه همچین چیزی .

نقل قول نوشته اصلی توسط unlimited نمایش پست ها
    بنده مورخ 22/8/93 سه عدد اسلایدر رو به همون آقای ایمان شریفی سپردم و مبلغ 30 هزار تومان رو بدون قیدوشرط واریز کردم قرار تحویل 4 روزه بوود که ایشون گفتند 3 روزه تحویل میدهند الان روز 7هفتم داره به پایان میرسه و ایشون نه جواب ایمیل و نه تماس بنده رو میدهند البته که 30 هزار تومان نون شب هم نمیشه ولی آیا لازمه کسی رو معرفی کنید در انجمن و بنده هم به ایشون اعتماد کنم و 96ساعت از وقتم گرفته بشه؟ هزینه ی اسلایدر هارو نمیخوام اما هزینه این وقتی که از من به اتلاف رفته رو یوزر هایی که ایشون رو معرفی کردن پرداخت میکنند؟

- - - Updated - - -

ایشون اسلایدر هارو تحویل نمیدهند جناب پرفسور

- - - Updated - - -

پس از 8 روز تاخیر پروژه تحویل گرفته شد پایان تاپیک

2. تعداد تشکر ها ازi.sharifi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)