صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 40

موضوع: صحبت های پلیس فتا با کلیه مراکز ارائه خدمات هاستینگ

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

پیش فرض پاسخ : صحبت های پلیس فتا با کلیه مراکز ارائه خدمات هاستینگ

من 20 روز پیش پلیس فتا مازندران ساری مرکزی رفتم یعنی خواستند که برم و بعد گفتند لاگ سرور فعال باشه چون در پلیس فتا تنها چیزی که مورد قبول و حرف اول را میزند ایپی هست همین . و ثبت کردم مدارک را البته من فروشگاهی سرویس های *****ینگ دارم ثبت کردم و اومدم .
    اما در خصوص هاستینگ ها شرکت ها مشتری ها خیلی ها به دلیل امنیت یا غیره اسکن کارت ملی نمدند یا مسخره میدونند این موضوع را متصفانه . اما شما همون ای پی طرف که در سیستم مدیریتی شما ثبت میشه کافی هست برای فتا زیادم وارد بحث نمیشوم فقط ایپی یا حق.
    ویرایش توسط مینا-صیفی : November 22nd, 2014 در ساعت 00:08

2. # ADS

عضو انجمن medianet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    656
    تشکر تشکر شده 
    378
    تشکر شده در
    313 پست

به نظر من کار خوبی هست و میتونه در آینده به نفع هاستینگ ها باشد
    اما مسئله ی اینکه تصویر کارت ملی هم باشد میتونه برای هاستینگ کار ساز باشه .
    و اینکه احتمال اینکه طرف اطلاعات اشتباه هم ارائه دهد هم هست
    در کل من به عنوان عضوی که قبلا هاستینگ کار میکردم موافقم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranwhsrver نمایش پست ها
    سلام به همه گی روز چهارشنبه این هفته از طرف پلیس فتا برای یه سری مراحل احظار شدیم که می بایستی کلیه سرویس ها و همینطور سرور ها و داده هامون رو مورد بررسی قرار بدن ک بعداز حضور و ارائه مشخصات کلیه سرور ها و داده های مرکز یک جلسه ای هم گذاشتن که یه سری نکات رو گفتن که خوب ما هم به شما دوستان میگیم که در جریان باشید : سروانی که با ما صحبت میکردش میگفتش که : کلیه سایت هایی که هاستینگ دارند و ارائه دامنه و هاست میدن باید از کلیه مشتری هاشون کد ملی بگیرند موقع ثبت دامنه به هیچ عنوان نباید دامنه به نام شرکت و یا شخص مسول هاستینگ باشه...( عده ای هستند که میخوان دامنه به نام مسول هاستینگ یا شخص دیگه ای باشه) روی سرور ها نباید مسائلی مثل سایت های مستهجن ، ***** شکن و.. باشه در صورت مشاهده مسول سرور باید سریعا به پلیس فتا گذارش بدن و یک سری صحبت های دیگه ای بودش - اما بسیاااار تاکید داشتند که کلیه سایت هایی که ارائه خدمات هاستینگ میدن باید از کاربرانشون کد ملی رو دریافت بکنند..و از اون جاهایی که متاسفانه مردم ما این مورد رو بد می پندارند و دوست هم ندارند برای همین خیال باطل به خودشون راه می دند خیال میکنند که حتما بعدا اگر چیزی بشه اعدام میشن.. نظر شما دوستان در این زمینه چیه؟ پیروز باشید - غفوری
    اینجوری که نمیشه ! 99 درصد مشتری ها کلا مشخصاتشون رو اشتباه مینویسند .

عضو انجمن Domain474 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    102
    تشکر تشکر شده 
    157
    تشکر شده در
    110 پست

دوستان چندتا سوال

قوانین که برای دریافت اسکن کارت ملی/ شماره ملی گفته شده, آیا مشتری مجبوره بیاد از فروشنده های هاست ایرانی استفاده کنه !!!!
    آیا, همه هاستینگ های شرکت های خارجی ***** میشه برای این طرح !! جواب: خیر
    پس "خدمات دهنده " میاد یه دامنه غیر از دامنه ملی ثبت میکنه یه سایت میزنه 2زبانه en/fa و خدمات میده ( اینجا هیچ دلیلی نیست که این سایت ***** بشه ) پس نه از مشتری این جور جنگولک بازی هارو دریافت نمیکنن ( اسکن, شماره همراه و ..... )
    و
    کسی هم که از خدمات هاست ایران یا دامنه استفاده میکنه, خب مشکلی هم بار ارائه اسکن نداره, چون مشتری میدونه مثلا داره از هاست داخل ایران استفاده میکنه و باید اسکن کارت ملی یا شماره همراه یا با ip ایرانی ثبت سفارش کنه

در مورد ip هم بحث شد,
    "مشتری" با تغییر ip این پلیس فتا میخواد چی کار کنه ! مثلا شبکه تور
    تنها راه اینه به کاربرانی که از ip ایران ثبت سفارش میکنن خدمات داده بشه. درسته !
    پس این مورد هم نشدنی هست

شخصا میگم
    من از این شرکت خارجی The Best Web Hosting | Fast Professional Website Hosting Services - Bluehost دارم خدمات دریافت میکنم
    با اون تجربه کمی که دارم واقعا کیفیت در مقابل اون هزینه که پرداخت میشه اصلا قابل مقایسه نیست با فروشنده های داخل کشور
    فروشنده یا شرکت های هستن در داخل کشور کارشون درسته نمیشه انکار کرد اما باز حق انتخاب با " مشتری " هست
    پس این قوانین که داره گذاشته میشه یه جور دست و پاگیر خودشون و خدمات دهنده ها هست

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Domain474 نمایش پست ها
    دوستان چندتا سوال

قوانین که برای دریافت اسکن کارت ملی/ شماره ملی گفته شده, آیا مشتری مجبوره بیاد از فروشنده های هاست ایرانی استفاده کنه !!!!
    آیا, همه هاستینگ های شرکت های خارجی ***** میشه برای این طرح !! جواب: خیر
    پس "خدمات دهنده " میاد یه دامنه غیر از دامنه ملی ثبت میکنه یه سایت میزنه 2زبانه en/fa و خدمات میده ( اینجا هیچ دلیلی نیست که این سایت ***** بشه ) پس نه از مشتری این جور جنگولک بازی هارو دریافت نمیکنن ( اسکن, شماره همراه و ..... )
    و
    کسی هم که از خدمات هاست ایران یا دامنه استفاده میکنه, خب مشکلی هم بار ارائه اسکن نداره, چون مشتری میدونه مثلا داره از هاست داخل ایران استفاده میکنه و باید اسکن کارت ملی یا شماره همراه یا با ip ایرانی ثبت سفارش کنه

در مورد ip هم بحث شد,
    "مشتری" با تغییر ip این پلیس فتا میخواد چی کار کنه ! مثلا شبکه تور
    تنها راه اینه به کاربرانی که از ip ایران ثبت سفارش میکنن خدمات داده بشه. درسته !
    پس این مورد هم نشدنی هست

شخصا میگم
    من از این شرکت خارجی The Best Web Hosting | Fast Professional Website Hosting Services - Bluehost دارم خدمات دریافت میکنم
    با اون تجربه کمی که دارم واقعا کیفیت در مقابل اون هزینه که پرداخت میشه اصلا قابل مقایسه نیست با فروشنده های داخل کشور
    فروشنده یا شرکت های هستن در داخل کشور کارشون درسته نمیشه انکار کرد اما باز حق انتخاب با " مشتری " هست
    پس این قوانین که داره گذاشته میشه یه جور دست و پاگیر خودشون و خدمات دهنده ها هست
    شرکت و میزبان شخص ایرانی باشد و در ایران سکونت داشته باشد از هر کجای کره ی سزمین سرویس بدهد باید بر اساس قوانین همان کشور خود عمل نماید.

اتفاقا خیلی شرکت ها هستند که فقط از ایپی ایران سفارش میگیرند و تا الان که این مورد عملی شده و دقیقا پرتال خرید و پشتیبانی فقط داخلی باز میشه و یه جور امنیت هم هست.

با تشکر
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن Domain474 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    102
    تشکر تشکر شده 
    157
    تشکر شده در
    110 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    شرکت و میزبان شخص ایرانی باشد و در ایران سکونت داشته باشد از هر کجای کره ی سزمین سرویس بدهد باید بر اساس قوانین همان کشور خود عمل نماید.

اتفاقا خیلی شرکت ها هستند که فقط از ایپی ایران سفارش میگیرند و تا الان که این مورد عملی شده و دقیقا پرتال خرید و پشتیبانی فقط داخلی باز میشه و یه جور امنیت هم هست.

با تشکر
    بنده هم عرض کردم
    " مشتری " مجبور نیست بیاد از میزبان های داخل کشور که 90% از این میزبان ها, خودشون از واسطه میان شرکت های خارج این کشور هستن سرویس دریافت کنن .

مورد دومی هم که اشاره کردید
    فکر کنم انگشت شمار هستن شرکت های که فقط ip ایران رو خدمات میدن
    در مورد امنیت هم فکر کنم شما اشتباه برداشت میکنید
    خدمات دهنده ای که امنیت خودشو فراهم کنه نیاز نیست برای " افزایش " ضعف امنیتی خودش این کار رو انجام بده

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    548
    تشکر تشکر شده 
    887
    تشکر شده در
    694 پست

سلام.برای من از این شماره تماس گرفتن متوجه نشده بودم بعد زنگ زدم 118 پرسیدم کجاست گفت نیروی انتظامی
    اینم شماره:218-028 همین شماره هم برای شما بوده؟البته بدون 028 پیش شماره

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Domain474 نمایش پست ها
    بنده هم عرض کردم
    " مشتری " مجبور نیست بیاد از میزبان های داخل کشور که 90% از این میزبان ها, خودشون از واسطه میان شرکت های خارج این کشور هستن سرویس دریافت کنن .

مورد دومی هم که اشاره کردید
    فکر کنم انگشت شمار هستن شرکت های که فقط ip ایران رو خدمات میدن
    در مورد امنیت هم فکر کنم شما اشتباه برداشت میکنید
    خدمات دهنده ای که امنیت خودشو فراهم کنه نیاز نیست برای " افزایش " ضعف امنیتی خودش این کار رو انجام بده
    مشتری مجبور نیست ولی اکثر افراد یک حساب پیپال یا ویزا ندارند، اکثرا با یک هزار تومان ارزانی میزبان خود را عوض میکنند . حالا این افراد هزینه های پیپال یا ویزا یا حواله بانکی صرافی را پرداخت میکنند ؟ پس مجبور به خرید از میزبانی ایران هستند.
    مشتری هنوز نمیدونه هاست چیه فقط یک سایت شرکتی یا شخصی یکی از طراح ها داده طراحی کردند و میخواهد لود شود حالا به دنبال پرداخت خارجی باشد ؟

لطفا توضیح بفرمائید که کاربرانی که با v ---p---n اقدام به خرید میکنند یا اقدام به هر گونه خراب کاری میکنند چه طور باید امنیت میزبان رعایت بشه و تشخیص بده که آیپی حقیقی کاربر چیست و نگفت که ضعف امنیتی دارد ؟

وقتی مشتری ایرانی هست چرا باید موقع خرید از v---p-n استفاده نماید و آیپی خود را مخفی کند ؟ با آیپی خود باشد و به سایت هم که داخل کشور هست دسترسی داشته باشد.

این موارد را فقط کسی که در راس امور هست خوب درک میکند.

این موارد جزو ضعف امنیتی آن میزبان نمیباشد بلکه بستن دسترسی آیپی های خارجی 100% یکی از راه های امنیتی برای این مورد میباشد که با این کار نیز هویت خریدار بعدا توسط پلیس فتا قابل پیگیری هست.

موفق باشید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : November 23rd, 2014 در ساعت 10:12
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن parsvia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    257
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    326 پست

دوستان عزیز با مدتیه که به این شکل مشخصات فردی کاربر هارو ذخیره و بررسی می کنیم گفتم اینجا هم بگم شاید بدرد شما عزیزان هم بخوره

1. از طریق ارسال پیامک شماره کاربر را تایید می کنیم ( بارها مشاهده شده کاربر شماره اشباه وارد کرده و ما متوجه شدیم با این کار و به کاربر سرویس ندادیم )
    2. توی whmcs در پروفایل کاربر ها قسمت لاگ وجود داره که ای پی های کاربر رو همراه با آخرین کارایی که توی سیستم انجام داده ذخیره می کنه و از اونجا می تونید به ای پی کاربر ها هم دسترسی داشته باشید و در صورت نیاز ای پی هارو ببینید
    3.امکان تغییر نام و نام خانوادگی و شماره موبایل رو برای کاربر ها بسیتم که کسی نتونه این اطلاعات رو بدون هماهنگی ما تغییر بده
    4.هنگام ثبت نام از کاربر کد ملی دریافت می کنیم هرچند که عده ای کد ملی را اشتباه وارد می کنند اما با مورد های 1 و 2 در صورت نیاز قابل پیگیری هستند

تاحالا از مشتری اسکن کارت ملی دریافت نکردیم. آیا پلیس فتا اعلام کرده که شرکت ها حتما باید اسکن کارت ملی از مشتری ها داشته باشن؟
    بهترین راه برای تایید مشخصات کاربر دریافت اسکن کارت ملی است
    ساران هاستینگ
    09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
    شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    97
    تشکر شده در
    65 پست

دارن بیخودی وقت خودشون و مردم رو میگیرن
    کسی که بخواد استفاده غیر قانونی کنه هزاران راه داره که ساده ترینش استفاده از هاستهای خارجیه

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)