نقل قول نوشته اصلی توسط 6801 نمایش پست ها
نکته : دوباره تکرار می کنم اون هزینه فقط برای فروش به یک تا دو نفر بوده ، دو سه روز دیگر انتشار داده شد ارزان تر میشه ، حدود همین قیمتی هست که دادید .
دوست عزیز ممنونم بابت تبلیغتون . بایتسی بدونیم (کلی میگم) بی ارزشترین سیستم کاری ، کار برنامه نویسی هست به خاطر قانون کپی رایت نداشتن .
حرف شما درسته "فرقی نداره چقدر روش زحمت کشیده" اما شما اینجور قضاوت نکنید .

راستی اینجور حساب کتاب کردن ارزش تمام چیزهارو پایین میاره 99 دلار * 3 هزار تومان = 297000 هزار تومان با هر دلاری 3 تومان .

بیخیال ، لطفا در این موراد نظر ندید .
روحیه بدید نه از پول ....

قصد جسارت نداشتم بزرگوار تبلیغات هم نیاز نیست خدارو شکر به اندازه کافی مشتری ثابت دارم که نیازی به تبلیغات برا 50 100 تومن نداشته باشم .

دقت کنید عرض کردم چون ایرانیه و به ایرانی فروخته میشه .

اونا کاری ندارن که دلار 3 هزار تومنه اونجا هر دلار اندازه هزار تومن اینجا ارزش داره با پول اونا انگار 299 هزار تومنه .

به علاوه این سیستم همونطور که عرض شد 1 به 100 اون هم کد نویسی نشده که بخواد اون قیمت باشه . دوستان هم میانگین قیمت رو روی 30 تا 50 60 براتون میزارن بهتره از بقیه هم نظر بگیرید تا فکر نکنید من تبلیغات میکنم یا قصد خراب کردن تاپیکتون رو دارم .

فقط نظر دادم انتقاد پذیر باشید بزرگوار .

دوست عزیز ممنونم بابت تبلیغتون . بایتسی بدونیم (کلی میگم) بی ارزشترین سیستم کاری ، کار برنامه نویسی هست به خاطر قانون کپی رایت نداشتن .
حرف شما درسته "فرقی نداره چقدر روش زحمت کشیده" اما شما اینجور قضاوت نکنید .
من از دید مشتری گفتم عزیز . براشون فرقی نداره 2 ملیون کد باشه یا 2 خط ! چند نفر نوشته یا یه نفر ! تو سربازی نوشته یا تو شرکت ! با php نوشته یا ASP .

مشتری سه تا چیزو ملاک قرار میده :

1 . امنیت
2 . امکانات
3 . قیمت

موفق باشید .