اینک ادامه ماجرا!!!!
ببینید دوستان من از یکی از سایت هایی که خدمات هاستینگ ارائه می داد مشاوره گرفتم و اونجا گفتند که برای ساخت سایتی با بازدید زیاد مانند سایت بیتوته و یا تابناک باید 6 تا 10 میلیون پیاده بشم!!!! یک مقدار رقم نجومی است.الان مثلا سایتی مثل بیتوته دیگه سایت اپارات نیست که بیاد فیلم اپلود کنه و چندین هزار نفر بیان فیلم رو تماشا کنند.مثلا برای تابناک که تو خبرهاش فیلم هم قرار میده امرش سواست.اما اگر سایتی پربازدید باشه ولی فیلم و کلیپی در اون توسط کاربران تماشا نشه و فقط در حد لود کردن صفحه باشه دیگه فکر نکنم به این مقدار هزینه نیاز داشته باشه. الان شما فرض بگیرید سایتی با بازدید روزانه 300000 نفر اما بدون قرار دادن فیلم و هرگونه محتوای پر ترافیک برای تماشای کاربران!! حالا به نظر شما چنین سایتی چه قدر باید هزینه کند؟

- - - Updated - - -

الان مثلا شما سایت دیجی کالا رو در نظر بگیرید.یک سایت فروشگاهی هست که بسیار پر بازدید است و ماکسیمم ترافیک مصرفی برای هر کاربر لود کردن صفحه است.من خودم با عقل خودم می سنجم فکر نمی کنم نیاز به سرور خیلی خیلی قوی داشته باشه.هزینه ای که بابت اون سرور پرداخت میشه به نظرم خیلی کم تر است. باز من منتظر نظر شما هستم