نقل قول نوشته اصلی توسط Dictator_ نمایش پست ها
سلام.

بنده هم از آلمان و هم از فرانسه سرویس دهی کردم .

به نظر من فرانسه بخرید بحث محبوبیت بزارید کنار یه مقدار سلیقه ای شده.

شما میتونی روی سرور فرانسه مثلا رم 1 بدی 15 تومان ثابت و از اون طرف آی پی بیشتری بدی و سرور های فرانسه هم پورت قوی داره و همینطور سی پی یو قوی داره پس کم نمیاره اصلا .

اما آلمان خیر 32 آی پی میتونید بدید پورت ضعیف هست و اگه بخواهید سروری با سی پی یو قوی تری از آلمان تهیه کنید با توجه به 32 آی پی به صرفه نیست .

سروی که من در فرانسه بسته بودم ماهیانه با ست آپ 640 هزار تومان شده بود و تعداد آی پی هم تا جایی که کیفیت نیاد پایین میشه گرفت دیگه.

الان سروری که در آلمان بستیم به همراه هارد ssd و... 550 هزار تومان ماهیانه در میاد . با 32 آی پی خب اصلا صرفی نداره .

تجربه بنده بود مشتری به دنبال ارزانی هست اون اندک مشتری هاییم که به دنبال کیفیت هستند تعدادشون اونقدر کم هست و سرویس دهنده ها هم که خدازیادتر کنه دیگه خودتون میدونید اوضا به چه شکل هست

شاید بنده با آلمان یاد ندارم کار کنم اما به نظر من فرانسه و هلند ... اما خب مشتری اکانتینگ فرانسه و هلند و آلمان زیاده دیگه ...

آمریکا تا حالا کار نکردم نمیدونم حقیقت .
نمیدونم چی بگم والا ولی پورت خداییش المان و فرانسه بگیر نگیر داره جفتش نمیشه بگی اون یکی بهتره ولش نمیخوام بحث ایجاد بشه
آخه اینایی که شما میگی مشتری سرور ارزون میخواد اون مشتری واس ماه اول میخواد سرور رو نه دائم.....
من حاظرم ماه اول 200-300 تومن ضرر بدم ولی دائم باشه مشتریم
الان باز دو دل شدم .... شیطونه میگه ماه اول یه تومن بدم سرور فرانسرو بگیرم بعد با خودم میگم نه ولش کن همون المان رو بگیرم !! اخه والا تاپیک فروشا آلمان رو میبینم خیلی بیشتر از فرانسه انگار فروش داشته فروشنده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
مهدی هلند رو هم اضافه کن. انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه.
پاشو بیا یاهو