سلام
کارگروه فیل-ترینگ به جایی زنگ نمیزنه!چون در بالادست هستن و فشاردن یک دکمه و باواردکردن یک یورل کار انجام میشه
وقرار نیست به تک تک هاستا زنگی زده شه
درنهایت اشتباهم کنن شما باید دوهزاربار بری تا اخرش سایت دوباره باز شه
دوست گرامی این یارو هم خودش دیده داره کار اشتباهی میکنه این رو گزاشته
انتقال وچه اینترنتی بین بانکی خیلی اشتباه بزرگی هست که داشته انجام میداده با حساب خودش که فهمیده و تعطیلش کرده
ارادت
ویرایش توسط 007 : November 20th, 2014 در ساعت 05:49
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
سلام برادر من .من راجبه فیل=ترینگ صحبت کردم و این که به این نحوفیل=ترینگ نمیشه سایتی با قرار دادن یک ایندکس اونم توسط هاست!
و نظری شما دادی اصلا به مسله ای که من بهش اشاره کردم ربطی نداره . تمامی درخواست ها ی فیل=ترینگ به سایت ساماندهی ارجاع میشه حتی از پلیس فتا
و اونها سایت رو فیل=ترینگ میکنن یعنی پلیس فتاهم دسترسی به اینکه سایتی رو خودش فیل=تر کنه نداره و درخواستشو به ساماندهی ارسال میکنه .
اینکه پلیس فتازنگ بزنه به هاستینگ و اطلاعات مشتری رو بخواد که چیز معلوم و روتینی هست که اصلا صحبت من در این زمینه نبود که شما گفتی.
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
مهندس توجه داشته باشید که بدون حکم قضایی حتی به پلیس فتا نباید اطلاعات هاست را داد . در صورتی که کاربر شما مطلع شود می تواند از شما شکایت کند ( که خیلی قویی در ایران پیگیری میشه ) و شما هیچ مدرکی جهت تحویل به مقامات قضایی ندارید .
باید حکم را از پلیس فتا تحویل بگیرید یا کپی از ان داشته باشید .
- - - Updated - - -
مهندس هیچ هاستینگی با چنین کاری اعتبارش را از بین نمی برد . خود ادمین سایت این صفحه را قرار داده . در ضمن این مورد به *****ینگ ربطی ندارد
دوست عزیز ممنون از نصیحتتونمهندس توجه داشته باشید که بدون حکم قضایی حتی به پلیس فتا نباید اطلاعات هاست را داد . در صورتی که کاربر شما مطلع شود می تواند از شما شکایت کند ( که خیلی قویی در ایران پیگیری میشه ) و شما هیچ مدرکی جهت تحویل به مقامات قضایی ندارید .
باید حکم را از پلیس فتا تحویل بگیرید یا کپی از ان داشته باشید .
ولی مشتری واقعا مشکل داشت و حضوری منو خواستن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)