-
November 19th, 2014, 21:12
عضو جدید
پاسخ : لبتاپ یا pc؟

نوشته اصلی توسط
HPxf
چقدر بودجه دارید؟
لپ تاپ با رم 32 بگیرید مناسب است که تمام نیاز هاز های شما رو برطرف می کند و نیاز به ارتقا ندارید ولی یک قطعه مشکل پیدا کند باید برود گارانتی
اما پی سی قابلیت ارتقا همه قطعات دارد مشکلی پیدا کند فقط قطعه تغییر و به گارانتی ارسال می شود نه کل سیستم رو مثلا گرافیک بسوزد نیاز نیست کیس برود فقط قططعه ارسال می کنی و معمولا هم 2 گرافیک دارند میتوانین با گرافیک انبورد استفاده کنین
ولی لپ تاپ این مزیتها را ندارد
- - - Updated - - -
من یکبار خواستم لپ تاپم رو 5i به 7i ارتقا بدهم گفتند سی پی یو انبرد است باید مادربرد لپ تاپت هم کلا عوض کنی :|
من نهایتا 4 تومن البته رو بعضی قطعات
تنها بدی لبتاپ اینه نمیشه ارتقا دادش

نوشته اصلی توسط
hfiroozib
هرچی میخری فقط هارد ssd بگیر
دنیاتو عوض میکنه
اگه کاررت روز و شب و جاهای مختلف با لپ تاپه و عصای دستته که خب لپ تاپ بگیر ، اما اگه نه یه سیستم خفن برا خونه بگیر زیاد به رم کار نداشته باش ، چون Read & write روی هارد انجام میشه و هرچی سرعت خوندن و نوشتن هاردت بالا باشه بهتره ، من خودم رو یه سیستم با cpu i3 ، ram 8 و یه مادربرد ایسوس معمولی چه کارا که نمیکنم و بدون هیچ مشکلی دارم سنگین ترین تست هارو میگیرم بدون ذره ای تاخیرو هنگی
هارد من ssd adata sx 900 که 550MB سرعت خوندن و نوشتن روی هارده ، سه ثانیه نشده ویندوز بالاست
رم ssd زیاد بالاست یعنی قیمتش
مثلا میشه هارد معمولی و ssd رو با هم بست که سرعتش بالاتر از معمول بره یا حتما باید جدا باشه؟
-
-
November 19th, 2014 21:12
# ADS
-
November 19th, 2014, 21:15
عضو انجمن
درود
لپتاب بیشتر به درد کسی میخوره که نیاز داره که اطلاعاتی رو حمل کنه و همه جا دسترسی به اون اطلاعات داشته باشه
از نظر قدرت صد در صد pc بهتره
مخصوصا گرافیکش
در کل بنده pc رو ترجیح میدم به لبتاپ
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2014, 21:21
عضو انجمن
رندر کار سنگینی هست به نظرم pc بهتر میتونه جواب بده منظور برا بلند مدت هم هست ولی خب لب تاپ هم مزیت های خودشو داره
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید