-
-
-
July 4th, 2010 22:31
# ADS
-
پاسخ : eukhost ! (نظر سنجی)
نظرتون به من که کمکی نکرد و به اونایی هم که بعدا تو این انجمن دنبال مطلب راجع به eukhost میگردن هم کمکی نمیکنه
-------------------
راستی این شرکت برای verify اول زنگ میزنه بعد هم میگه که یا از پاسپورت اسکن بگیر یا گواهینامه ... من وقتی وی پی اس رو گرفتم از خوشحالی بال در اوردم چون 2 3 روز طول کشید این مشکل رو حل کنم ... البته واسه من مشکل بود نه واسه بقیه
-
-
عضو دائم
در سرورهای لینوکس مهارت خوبی دارند مخصوصا ادمین اصلی شون Jason استاد تمام عیار لینوکس هست و همچنین از نظر تحریم هم هیچ مشکلی با ایران ندارند، 3 سال پیش که ما ازشون سرور داشتیم برای وریفای ، فقط زنگ میزدند، شاید کپی مدرک جدیدا اضافه شده باشه.
سوال دیگری بود، اعلام کنید تا توضیح بدم.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
بهتره از شرکت های ایرانی بگیرید.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LoveLife
این شرکت به حدی حرفه ایی هستند نیاز به نظر سنجی نیست
کاملا موافقم . مرسی

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
در سرورهای لینوکس مهارت خوبی دارند مخصوصا ادمین اصلی شون Jason استاد تمام عیار لینوکس هست و همچنین از نظر تحریم هم هیچ مشکلی با ایران ندارند، 3 سال پیش که ما ازشون سرور داشتیم برای وریفای ، فقط زنگ میزدند، شاید کپی مدرک جدیدا اضافه شده باشه.
سوال دیگری بود، اعلام کنید تا توضیح بدم.
تشکر . در مورد سرورهای ویندوز هم تجربه ای ازشون داشتین ؟

نوشته اصلی توسط
takhoster
بهتره از شرکت های ایرانی بگیرید.
به شرطی که شرکت باشن و معتبر و پشتیبانی خوب در حد eukhost ، بله اما با این شرایط کلا توی ایران فکر نکنم دو سه موردی بیشتر باشن .
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
usefee
تشکر . در مورد سرورهای ویندوز هم تجربه ای ازشون داشتین ؟
به شرطی که شرکت باشن و معتبر و پشتیبانی خوب در حد eukhost ، بله اما با این شرایط کلا توی ایران فکر نکنم دو سه موردی بیشتر باشن .
سه سال پیش ساپورت خوبی در ویندوز نداشتند، ولی شاید الان بهتر شده باشند ...
در مورد پشتیبانی eukhost حتی در آمریکا و کانادا هم به ندرت مشابهشون پیدا میشه چه برسه به ایرانی جماعت !
شرکت هاستینگ ایفاکو
-
-
من مهمترین سوالم رو 3 بار تو تاپیک تکرار کردم ولی جواب نگرفتم :
به نظر شما سرورهاشون ارزش پولی که میگیرن رو داره ؟!
در ضمن اقای takhoster خواهشا تو تاپیک های من نظر ندید ... شما ظاهرا فقط علاقه دارید یه پستی داده باشید وگرنه انگار مطالب تاپیک هارو نمیخونید ...
من دارم میگم راجع به eukhost نظر بدید شما میگی از ایران بخرم ؟ که چی مثلا ؟ هدفتون ؟
یا مثلا میگم قانون کپی رایت رو رعایت کنیم میاید میگید الکی نگید قانون کپی رایت رو رعایت میکنم و ...
شرمنده ولی یا تو باغ نیستید یا ...
-
-

نوشته اصلی توسط
usefee
eukhost یک شرکت بزرگ معتبر در انگلیس و دنیا قیمت هاش گرون چون سرویس هاش خوبه و ساپورت دارند هرجا ساپورت خوبی داشته باشه قیمت هاش هم بالا هست .مطمعن باشید اینقدر قدرتمند هستند که سایت مخابرات تا یکی دو ماه پیش روی سرور های ویندوز این شرکت بود .
این روزها هم همه در ایران هاستینگ میزنن از نوع شرکتی .ولی شرکت های بزرگ با ارزون فروختن و یک روزه به شهرت نرسیدن .
-
تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید
-
سلام
اگر با قیمت بالا مشکل ندارین (چون فول منیج هست) 100 درصد میتونین روی سرویسهاشون حساب کنید
ساپورتش هم میتونم بگم هیچ شرکتی در ایران قادر به ارایه این ساپورت نیست. هیچکدوم حتی بهترین.
پس ارزش پولی رو که میپردازین داره چون هم ساپورت فوق العاده دارند، هم شبکه و دیتاسنتر و سخت افزار خوب.
درواقع شما که خودتون وی پی اس دارین نیازی به سوال ندارین! چون از همون سرورهای اختصاصی وی پی اس دادن و ساپورتشون هم که دیدین.
من برخلاف اون دوستان میگم که گرون هست ولی ارزشش رو داره!
-
-
July 5th, 2010, 00:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
من مهمترین سوالم رو 3 بار تو تاپیک تکرار کردم ولی جواب نگرفتم :
[B] به نظر شما سرورهاشون ارزش پولی که میگیرن رو داره ؟!
COLOR]
جواب سوال شما :
1- سخت افزار = سرورهای رکمونت Dell
2- آپتایم خوب
3- قیمت هاش گرون هست ولی بخاطر ساپورت 24 ساعته و باتعهدی که داره، این قیمت ها طبیعی هستند
4 - بسته به سلیقه و میل شماست که به موارد ذکر شده ارزش قائل بشید و یا اینکه فقط قیمت مدنظرتون باشه که اگه قیمت پایین میخواهید اصلا شرکت خوبی نیست و اگر مواردی رو که گفتم رو بخواهید کاملا ارزش پول دادن رو داره!
شرکت هاستینگ ایفاکو
-