-
November 18th, 2014, 16:05
ثبت سایت
با سلام خدمت دوستان
من سایتی طراحی کردم که کاربران در آن عضو میشوند و مطالب خودشون رو به اشتراک میگذارند...
میخواستم بدونم آیا لزومی داره که من سایتم رو جایی ثبت بکنم مثلا: internet.ir
چون تو قوانین این سایت خوندم که اگر ثبت نام کنیم و احیانا مطلبی مغایر دیدند فقط اون صفحه رو ف*** میکنند نه کل ip رو
حالا بنظرتون من سایتم رو آنجا ثبت نام کنم؟ و اگر ثبت نام کنم بدتر نشه؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نمیدونستم که این تاپیک را کجا باید مطرح کنم به همین خاطر تو این بخش گذاشتم با عرض پوزش
با سپاس
-
-
November 18th, 2014 16:05
# ADS
-
November 18th, 2014, 16:47
پاسخ : ثبت سایت

نوشته اصلی توسط
neda_sh
با سلام خدمت دوستان
من سایتی طراحی کردم که کاربران در آن عضو میشوند و مطالب خودشون رو به اشتراک میگذارند...
میخواستم بدونم آیا لزومی داره که من سایتم رو جایی ثبت بکنم مثلا: internet.ir
چون تو قوانین این سایت خوندم که اگر ثبت نام کنیم و احیانا مطلبی مغایر دیدند فقط اون صفحه رو ف*** میکنند نه کل ip رو
حالا بنظرتون من سایتم رو آنجا ثبت نام کنم؟ و اگر ثبت نام کنم بدتر نشه؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نمیدونستم که این تاپیک را کجا باید مطرح کنم به همین خاطر تو این بخش گذاشتم با عرض پوزش
با سپاس
دوست عزیز چیزی که تو سایت نوشته و حرفی که شما میزنید یعنی باید ثبت کنید.
حالا دیگه تصمیم با خودتونه اینظور که شما میگید سایتتون مثل یک شبکه اجتماعی هستش.
((((((منظور از تارنماهای کاربر محور تارنماهایی مانند سرویس های ارائه دهنده وبلاگ ، شبکه اجتماعی ، تالارهای گفتگو ، آپلود سنتر(پایگاه های اشتراک گذاری فایل) ، میکرو بلاگر ، پایگاه های اشتراک گذاری فیلم و ... می باشند که محتوای آن توسط کاربران اینترنتی بارگذاری می شود و مدیر تارنما نقشی در ایجاد صفحات و محتوای آن نداشته و صرفا وظیفه نظارت بر محتوای موجود در تارنمای خود را دارد.))))))
-
-
November 18th, 2014, 17:12
عضو انجمن
درود
عزیزجانم
سایت رو باید در ستاد ساماندهی ثبت کنید
samandehi.ir
نگران نباشید چیز خاصی نیست
-
-
November 19th, 2014, 10:41

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
درود
عزیزجانم
سایت رو باید در ستاد ساماندهی ثبت کنید
samandehi.ir
نگران نباشید چیز خاصی نیست
ممنون از راهنماییتون اگه ثبت نکنم بعدا مشکلی برام پیش میاد؟
-
-
November 19th, 2014, 11:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
ممنون از راهنماییتون اگه ثبت نکنم بعدا مشکلی برام پیش میاد؟
اگه ثبت نکنید و مطلبی توی سایتتون باشه و کسی گزارش بده کل سایت ***** میشه
-
-
November 19th, 2014, 11:27

نوشته اصلی توسط
maysam.m
اگه ثبت نکنید و مطلبی توی سایتتون باشه و کسی گزارش بده کل سایت ***** میشه
خیلی ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم اینکه اگه سایتم رو ثبت کنم آیا اون سازمان همیشه سایتم را برای **** بررسی میکنه یا اینکه فقط اگه کسی گزارش بده **** میکنن؟
-
-
November 19th, 2014, 11:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
خیلی ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم اینکه اگه سایتم رو ثبت کنم آیا اون سازمان همیشه سایتم را برای **** بررسی میکنه یا اینکه فقط اگه کسی گزارش بده **** میکنن؟
همیشه بررسی میکنه اگه موردی باشه دیگه فیل نمیکنه ابتدا اخطار را از طریق ایمیل ارسال میکنه
-
-
November 19th, 2014, 11:40

نوشته اصلی توسط
pc30
همیشه بررسی میکنه اگه موردی باشه دیگه فیل نمیکنه ابتدا اخطار را از طریق ایمیل ارسال میکنه
ممنون از راهنماییتون
-
-
November 19th, 2014, 12:37
سایت خود را در سامندهی ثبت کنید
روند کاری اینطور هست که در صورت وجود صفحه مغایر با قوانین جمهوری اسلامی اول از طریق ایمیل و پیامک شما در جریان خواهند گذاشت
اگر شما طی 24 ساعت اقدامی نکنید به صورت خودکار آن صفحه ***** خواهد شد.
موفق باشید
-
-
November 19th, 2014, 20:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
neda_sh
اگه سایتتون از بیخ مشکل داره مثل سایت دانلود فیلم و موزیک های اون ور آبی که بهتره تو ساماندهی ثبت نکنید اما سایتتون کاملا مجازه و دوشواری نداره :دی بهتره ثبت کنید که اگه موردی تو سایتتون بود ایمیل بزنند تا حذف/ویرایش کنید و کل سایت ***** نشه!
یه توضیح هم در مورد *****ینگ بدم که اونا یه سری کلمات غیرمجاز یا لیست سیاه دارند که باعث *****ینگ خودکار میشه که علت *****ینگ درصد خیلی کمی از این سایتها از این طریقه!
علت ***** شدن اکثر سایتها گزارش های مردم همیشه در صحنه است
-