-
November 14th, 2014, 13:37
عضو جدید
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
javad159
دوست عزیز در فولدری که فریر رو نصب کردید یه فایل .htaccess بسازید و کد زیر رو داخلش قرار بدید و ذخیره کنید مشکلتون حل میشه
SetEnv TZ Asia/Tehran
انجام دادم ولی مشکل حل نشد متاسفانه
-
-
November 14th, 2014 13:37
# ADS
-
November 14th, 2014, 13:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
meva300
انجام دادم ولی مشکل حل نشد متاسفانه
مطمئنین درست انجام دادین ؟
بنده بارها با این کد ساعت فریر رو تنظیم کردم !!
دقت کنید وقتی کد رو اضافه کردید ctrl +f5 رو بزنید و برید به قسمت پرداخت ها و یکی از پرداخت ها رو انتخاب کنید تاریخ رو چک کنید .
مایل بودید دسترسی بدید چک کنم
-
-
November 15th, 2014, 11:43
سلام
هاستم رو تغییر دادم، آی پی عوض شده. وقتی می خواد به بانک متصل بشه خطا میده: خطا در اتصال به جهان پی.
میشه راهنمایی کنید ؟
-
-
November 15th, 2014, 11:50

نوشته اصلی توسط
theunforgiven
سلام
هاستم رو تغییر دادم، آی پی عوض شده. وقتی می خواد به بانک متصل بشه خطا میده: خطا در اتصال به جهان پی.
میشه راهنمایی کنید ؟
ای پ یدرگاه رو از پنل جهان پی تغیر دادین ؟
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2014, 11:54

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ای پ یدرگاه رو از پنل جهان پی تغیر دادین ؟
بله دیروز این کارو انجام دادم.
-
-
November 15th, 2014, 14:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
theunforgiven
بله دیروز این کارو انجام دادم.
دوست عزیز این که مشکل فریز نیست توی اسن تاپیک زدین/ باید به پشتیبان جهان پی بگین درگاتون روی ای پی جدید فعال کنه/
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2014, 11:50
عضو جدید
دوستان به حساب یکی دیروز با اسکریپ فریر پول واریز کردم چجوری پیگیری کنم ؟طرفم غیب شد!!
-
-
November 16th, 2014, 13:05

نوشته اصلی توسط
arteen
دوستان به حساب یکی دیروز با اسکریپ فریر پول واریز کردم چجوری پیگیری کنم ؟طرفم غیب شد!!
یعنی چی !! متوجه منظورتون نشدم !!!
فک کنم از طریق اسکریپت فریر که روی یک سایت نصب شده بوده شما چیزی خریدید مثل وی چی ان و غیره ...
اگه این مورد هست باید به بانک مراجعه کنید و پرینت حساب خود را بگیرید سپس شکایت کنید ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2014, 17:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
یعنی چی !! متوجه منظورتون نشدم !!!
فک کنم از طریق اسکریپت فریر که روی یک سایت نصب شده بوده شما چیزی خریدید مثل وی چی ان و غیره ...
اگه این مورد هست باید به بانک مراجعه کنید و پرینت حساب خود را بگیرید سپس شکایت کنید ...
قرار بود یه قالب برام نصب کنه بعدش گفت پول بریز منم گفتم شماره حساب بده . زرنگی کرد شماره حسابشو هم نداد و گفت با درگاه خودش بریزم !دیکه خبری نشده رو اعصابمه!
-
-
November 17th, 2014, 19:32
سلام چند روزی هست سایتم بالا نمیاد و خطا میده: Warning: include(include/configuration.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/edaneshj/public_html/index.php on line 13 Warning: include(include/configuration.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/edaneshj/public_html/index.php on line 13 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'include/configuration.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/edaneshj/public_html/index.php on line 13 Warning: require(include/voucher.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/edaneshj/public_html/index.php on line 16 Warning: require(include/voucher.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/edaneshj/public_html/index.php on line 16 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'include/voucher.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/edaneshj/public_html/index.php on line 16 علتش چیه؟
-