واقعا حرف های دوستان رو دیدم خندم گرفت از این همه تهمت و حرف بیخود و بدون مدرک . وقت پاسخ دادن به این دروغ هارو نداریم چون اگه مدرک داشته باشه رسمی شکایت میکنه پس مطمئن باشید جز دروغ چیزی نیست .
در رابطه با کاربر محترم vpspro.org که مطالبی رو فرمودند باید این رو بگم به عزیزان که این آقا هر دفعه کپی رایت رو از سایتشون حذف کردن و 2 بار ما اخطار دادیم ولی متاسفانه درست نکردن و ما هم بخاطر همین گفتیم وبمستر رو بهشون نمیدیم . بنده تضمین میکنم که سایت ایشون پنالتی نبوده . آقای محترم شما یادتون رفته حدود 2 سال به سئو ما پیج 1 گوگل بودید . بعد که افت کرد ما بهتون گفتیم براتون اوکی میکنیم ولی شما ترجیح دادید به یکی دیگه سفارش بدید و دیدید نتیجه رو . پس ما تقصیری نداریم و باز هم میگم به هیچ عنوان پنالتی نشده سایتتون و تضمین میدم این مورد رو .
در رابطه با کاربر محترم pooria.tm باید بگم که دوست عزیز شما اصلا مشتری ما بودید که این حرف رو دارید میزنید ؟ مدرک ارایه بدید برای حرفاتون
mehdi.gh دوست عزیز خواهشا وقتی از چیزی اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید . مدیر گلدصدا به ما سفارشی دادن بعد از انجام کار انتظار داشتن ظرف مدت کمتر از یک هفته سایتشون بیاد بالا و اصلا اجازه ندادند یک هفته هم بگذره و کلا سایتشون رو عوض کردن . اینی که الان روی سایتشون میبینید کار ما نیست اصلا برادر .
pooria.tm دوست عزیز تهمت نزنید . نمونه کار های موفق ما رو ببینید . شما اگه با کلمه ای که من میگم سایتی بیارید پیج 1 من خودم ازتون میخرم اون سایت رو . با کلمه ای که خودمون 2-3 تا سایت پیج 1 آوردیم هم میگم بهتون .
sadrafilm دوست عزیز خداشاهده همه این ها دروغه .به مدیریت گزارش شد
- - - Updated - - -
کارر عزیز