-
November 13th, 2014, 21:17
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از SainaServer به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2014 21:17
# ADS
-
November 13th, 2014, 21:19
پاسخ : ◢فروش سرور مجازی این بار از هتزنر آلمان با 30% تخفیف دائمی|مخصوص طرفداران کیفیت |به مدت بسیار محدود◣
باسلام هزینه هر 100 گیگ هارد اضافه چقدره؟
-
-
November 13th, 2014, 22:18
عضو انجمن
پاسخ : ◢فروش سرور مجازی این بار از هتزنر آلمان با 30% تخفیف دائمی|مخصوص طرفداران کیفیت |به مدت بسیار محدود◣

نوشته اصلی توسط
center_bit
باسلام هزینه هر 100 گیگ هارد اضافه چقدره؟
با سلام و عرض ادب
قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه 12 هزار تومان میباشد
شب خوبی داشته باشید .
-
-
December 7th, 2014, 02:28
سلام
ایپی نمونه از هر دو لوکیشن میدید لطفا ؟ ( پینگ)
-
-
December 14th, 2014, 00:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
king_dvbs
سلام
ایپی نمونه از هر دو لوکیشن میدید لطفا ؟ ( پینگ)
برای شما ارسال شد .
البته یک مقدار با تاخیر
عذرخواهی میکنم بابت این تاخیر ( این تاپیک منقضی اعلام شده بود ) به همین خاطر هم پاسخی ارسال نشد که تاپیک بالا نیاید ، اما امروز تصمیم بر آن شد که به مدت و تعداد بسیار محدود این فروش ادامه پیدا کند
موفق و پیروز باشید .
فروش به مدت و تعداد بسیار محدود ادامه دارد ...
-
-
December 14th, 2014, 16:51
یک سرور از ایشون خریداری کردم کیفیت و پشتیبانی خوبی دارند.
-
-
December 14th, 2014, 18:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
یک سرور از ایشون خریداری کردم کیفیت و پشتیبانی خوبی دارند.
با سلام و عرض ادب
تشکر میکنم از اعلام شما
دوستان توجه داشته باشید ، مدت و تعداد این آفر بسیار محدود میباشد و هر لحظه امکان منقضی شدن آفر وجود دارد .
-
-
December 15th, 2014, 23:59
با سلام
vps آلمان بعد از خرید تحویل شد ممنون از ساینا سرور
با تشکر
-
-
December 16th, 2014, 00:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smarthosein
با سلام
vps آلمان بعد از خرید تحویل شد ممنون از ساینا سرور
با تشکر
پیروز باشید .
دوستان این آفر تنها برای 4 سفارش بعدی که ثبت میشود فعال هست و بعد از آن قیمت ها به قیمت های مندرج در سایت تغییر خواهد کرد .
-