یکی برای من روشن کنه منظور از تغییر dns تو این تاپیک چیه ؟
ایجاد مثلا ns1.domain.com یا تغییر dnsهای دامنه مثلا از ns1.hostin1.com به ns1.hosting2.com ؟

آيا پس از ثبت Domain، پارس ديتا به من شناسه کاربري و کلمه عبور براي تغييرات مستقيم در Domain از قبيل Whois و NS را خواهد داد؟

- بله

---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

من يک Domain با پارس ديتا ثبت نموده ام ، اکنون مي خواهم به جاي استفاده از Host پارس ديتا و شرکت هاي ديگر از Host خودم استفاده کنم که IP هم دارم ، براي اتصال Domain ثبت شده ام به IP که دارم چطور بايد عمل کنم؟

- براي اين کار لازم است براي Domain ثبت شده خود NS هم ثبت نمائيد ، به منظور ثبت NS براي Domain خود مي بايست با واحد پشتيباني تماس گرفته و IP خود را اعلام فرمائيد. ثبت هر NS براي مشترکين Web Hosting مشمول 70.000 ريال کارمزد مي باشد.

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

اگر مورد اول هست که حق با شماست. اگه مورد دوم هست هنوز برید خدا رو شکر کنید که 2000 تومان بابت هر dns بهتون تخفیف دادند !

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

و اینکه الان دقیقا مشکل چیه ؟!