-
November 12th, 2014, 13:52
پاسخ : نظر شما درباره آپلودسنتر
درآمد که شدید داره فقط مشکلش اینه که درامدش منفی هست! یعنی ضرر حسابی!
-
تعداد تشکر ها از f.saadat به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2014 13:52
# ADS
-
November 12th, 2014, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
f.saadat
درآمد که شدید داره فقط مشکلش اینه که درامدش منفی هست! یعنی ضرر حسابی!
خیر دوست عزیز شما اگر سئو مناسب با آمار بالا داشته باشی با کمترین هزینه بیشترین سود رو از تبلیغات خواهی داشت . با توجه به تجربه فردی که دارم با نظر شما موافق نیستم
-
تعداد تشکر ها ازartuore به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2014, 14:38

نوشته اصلی توسط
artuore
خیر دوست عزیز شما اگر سئو مناسب با آمار بالا داشته باشی با کمترین هزینه بیشترین سود رو از تبلیغات خواهی داشت . با توجه به تجربه فردی که دارم با نظر شما موافق نیستم
با توجه به تجربه شخصیتون ماهی چقدر درامد داشتین؟
-
-
November 12th, 2014, 14:47
عضو انجمن
ماهی 150 هزار تومن تا 200 تا البته نه الان 3 سال پیش . هزینه آنچنانی هم واسه راه اندازی نکردم.
-
تعداد تشکر ها از artuore به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2014, 13:11
عضو انجمن
خوبه ، اما آپلود سنتر معمولا در طولانی مدت سود دهی داره
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
تعداد تشکر ها از abbas141 به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2014, 21:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ease
دوستان الان آپلود سنتر مخصوصا سرور های ایرانی مثل همین expressleech چطور هزینه هاشونو در میارن ؟ این همه پول پهنای باند و اسکریپت و دیزاین و .. میدن آخرش هم باید کلی هزینه کنن برای سخت افزار سرور و بعدش هم پهناباند مصرفیشون ..
مگه 4 تا تبلیغ و pop-up ای که میخوان بذارن تو سایتشون چقدر هزینه هاشونو جبران میکنه ؟!
یکی توضیح بده لطفا .
خب دوست عزیز درآمدشون همین تبلیغات هست دیگه ! الان خود شما میشناسیشون ! همین واسشون بسه
-
-
November 27th, 2014, 16:31
عضو انجمن
من آپلودسنتر عکس دارم کلا کار بدون سودیه! من شخصا بدون سود و با ضرر دارم سایت رو نگهداری میکنم! دلیلشم اینه که بعدا یه سری برنامه های ویژه دارم .
در کل وقت تلف کردنه
-
-
November 27th, 2014, 16:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maysam.m
من آپلودسنتر عکس دارم کلا کار بدون سودیه! من شخصا بدون سود و با ضرر دارم سایت رو نگهداری میکنم! دلیلشم اینه که بعدا یه سری برنامه های ویژه دارم .
در کل وقت تلف کردنه
خیر دوست عزیز با بنده در تماس باشید تا من راههای در آمد زایی این بخش رو خدمت شما دوست عزیز توضیح بدم !
-
-
November 27th, 2014, 16:58

نوشته اصلی توسط
ease
دوستان الان آپلود سنتر مخصوصا سرور های ایرانی مثل همین expressleech چطور هزینه هاشونو در میارن ؟ این همه پول پهنای باند و اسکریپت و دیزاین و .. میدن آخرش هم باید کلی هزینه کنن برای سخت افزار سرور و بعدش هم پهناباند مصرفیشون ..
مگه 4 تا تبلیغ و pop-up ای که میخوان بذارن تو سایتشون چقدر هزینه هاشونو جبران میکنه ؟!
یکی توضیح بده لطفا .
یک صحبت کوتاهی تونستم با مدیر یکی از اپلودسنتر های بزرگ داشته باشم . گفتن که حدود 20 الی 25درصد سودشون تبلیغات هست.. سود اصلیشون از اکانت های ویژه که خریداری میشه هست
-
-
November 27th, 2014, 20:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
artuore
خیر دوست عزیز با بنده در تماس باشید تا من راههای در آمد زایی این بخش رو خدمت شما دوست عزیز توضیح بدم !
همینجا بفرمایید تا دوستان استفاده کنند
-