-
July 3rd, 2010, 02:28
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010 02:28
# ADS
-
July 3rd, 2010, 02:43
عضو انجمن
پاسخ : بهترین cms سایت دانلود | وارز | انگلیسی ...
به نظر من وردپرس
سئو خوب
از اون مهمتر امنیت بالا
بروز رسانی مداوم
قالب و پلاگین فراوان
دیگه چی میخوای
-
تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 03:35
1- من اگه سایتهایی رو که با دیتالایف بالا آوردم رو بهتون نشون بدم ، 100% هنگ میکنید.(از نظر انعطاف پذیری)
باریکـــ
با همه اینها کار کردم ، ولی پیشنهاد من وردپرسه ! ، رنک بالای سایت وردپرس ، دانلود بالای نسخه های وردپرس نشون دهنده اینه که بیشتر افراد دنیا طرفدار وردپرس ــند ، یعنی خوبه که رفتن سمتش !
3- M-Soltani.ir عزیز یه سایت مشهور نشون بده که واسه سایت دانلود از جوملا استفاده کرده ؟؟؟؟
من نگفتم نیست ، گفتم بهتره محمد استفاده نکنه
اینم یادت باشه M-Soltani.ir جان جوملا اوپن سورس ولی دیتالایف در اصل چه چیزه پولیه که نال شده
هر چیزی پولی بود خوبه؟
و در آخر هر کسی نظری داره ، نظر شما هم برای من محترمه
-
تعداد تشکر ها از M-Soltani.ir به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 04:10
عضو جدید
به وردپرس رای دادم،
نظر من، برای سایت دانلود انگلیسی وردپرس از همه مناسب تر هستش :دی
با تشکر...
-
تعداد تشکر ها از A.B.A.N به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 04:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CMSTalk
اول اینو بگم که این بحث اخر عاقبت نداره
قبلا" هم گفتم . سیستم بسته به نوع کارایی که مدیر سایت ازش انتظار داره و خدماتی که قرار به یوزرهاش ارایه بده انتخاب میشه .
شما تو هر سیستمی که وارد باشی میتونی بگی انعطاف پذیر تر هست اما امان از وقتی که بلد نباشی باهاش کار کنی , اون وقت میشه بد ترین سیستم از همه نظر و این درست نیست !
جوملا و دیتالایف از محبوب ترین ها هستند که این برای همه ما هم مشهود هست . وردپرس هم همین طور اما به خاطر اینکه در حقیقت یه سیستم وبلاگ نویسی حرفه ای هست برای اجراء سایت هایی در مواردی محدودیت هایی رو به وجود میاره اما اگه زرنگ باشی اون محدودیت ها رو هم میتونی مرتفع کنی .
از نظر اینتر فیس میشه بهترین رو دیتالایف معرفی کرد و از نظر امنیت هم به ترتیب وردپرس - جوملا - دیتالایف .
مامبو - جوملا - میترا - نشنال , بدون نصب هیچ گونه کامپوننت یا ماژولی به هیچ عنوان قابل هک نیست . قابل توجه دوستانی که امنیت جوملا رو زیر سوال می برند .
وردپرس هم همین طور اما خب متاسفانه بدون نصب افزونه نمیشه کارایی خاصی رو ازش انتظار داشت . اما خب با نصب چندین افزونه متفاوت هم امنیتی مثال زدنی داره . دیتالایف رو از نظر امنیت میشه بهش اطمینان کرد اما متاسفانه توی نسخه های 8 و 8.2 از این سیستم یک سری مشکلاتی پیش اومد و باگ محلکی مشخص شد که باعث شد امنیت این سیستم تا حدودی زیر سوال بره . البته در حال حاضر مشکل برطرف شده .
درضمن اینو هیچ وقت یادتون نره که امنیت سروری که شما رو میزبانی میکنه نقش بسیار مهمی داره . بعضی جاها شاهد این بودم که وردپرس هک شده بعد که بررسی کردیم دیدیم مشکل از سرور بود . یا دیتالایف و یا جوملا و یا هر سیستم دیگه . پس به همین راحتی نمیشه در مورد امنیت یک سیستم صحبت و اظهار نظر کرد . اینم یادتون باشه : امینت همیشه مطلق نیست !
امیدوارم این تاپیک به سرنوشت تاپیک های مشابه با این موضوع دچار نشه .
موفق و موید باشید
میشه چند تا از افزونه های امنیتی رو برای ووردپرس بفرمایید , من یک سایت دارم که میخوام با ووردپرس یارم بالا اما امنیتش برام مهمه.
سایت انگلیسی هست اما قالبی که دو دو ستونه باشه ( مخصوص دانلود ) و بدون ایراد از کجا میشه دانلود کرد ( آیا قالب های خود سایت قابل اعتماد هست؟ )
پیشاپیش متشکر
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 10:08

نوشته اصلی توسط
iran.nicz
CMSTalk و saeidj و M-Soltani.ir عزیز:
1- من اگه سایتهایی رو که با دیتالایف بالا آوردم رو بهتون نشون بدم ، 100% هنگ میکنید.(از نظر انعطاف پذیری)
2- خوب ما و دیگران باید فرقی داسته باشیم خوب نباید هر Cms رو هر جوری که هستش استفاده کنیم(البته تغییراتی دادیم که ادعا میکنیم).
3- M-Soltani.ir عزیز یه سایت مشهور نشون بده که واسه سایت دانلود از جوملا استفاده کرده ؟؟؟؟

1 : یه چند نمونه ذکر بفرمایید ما هم آشنا بشیم .
2 : تغییراتی که فرمودید رو هم یه چند نمونه ذکر بفرمایین ممنون میشیم .
3 : فقط به خاطر تو : دانلود رایگان - دانلود بازم خواستی بگو تا بدم ببینی 
میشه چند تا از افزونه های امنیتی رو برای ووردپرس بفرمایید , من یک سایت دارم که میخوام با ووردپرس یارم بالا اما امنیتش برام مهمه.
سایت انگلیسی هست اما قالبی که دو دو ستونه باشه ( مخصوص دانلود ) و بدون ایراد از کجا میشه دانلود کرد ( آیا قالب های خود سایت قابل اعتماد هست؟ )
پیشاپیش متشکر
WordPress › WP Security Scan
http://themes.wp-persian.com
ویرایش توسط HematYar : July 3rd, 2010 در ساعت 11:15
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 12:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CMSTalk
1 : یه چند نمونه ذکر بفرمایید ما هم آشنا بشیم .
2 : تغییراتی که فرمودید رو هم یه چند نمونه ذکر بفرمایین ممنون میشیم .
3 : فقط به خاطر تو :
دانلود رایگان - دانلود بازم خواستی بگو تا بدم ببینی

1- همین سایت خودم که کاری هم روش انجام نشده ولی ساده ترین کارمه > فروش هاست | هاستینگ | سرور مجازی | سرور اختصاص
2- از ساده ترین تغییراتی که میتونم بگم حذف عبارت $tpl->set('{online}', $online); از index.php هستش .
3- % نسبت سایتهای دانلود دیتالایف به وردپرس چقدر هستش ؟ چند % از ماژول های وردپرس و جوملا مشکل امنیتی دارند ؟ من سایتی با pagerank 8 میتونم نشون بدم که دیتالایف رو به پردپرس ترجیح داده .خود شما چرا همون اوایل که وردپرسی بودی و هک شدی ؟و در آخر همون طور که نوشتم یک سوالم شخصا از آقا M-Soltani.ir بود نه کسی دیگه !!!!!!!!!! (و این سایتی که معرفی کردی کجاش seo هستش !!؟؟ )
ویرایش توسط iNicz.Com : July 3rd, 2010 در ساعت 12:18
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 13:30

نوشته اصلی توسط
iran.nicz
1- همین سایت خودم که کاری هم روش انجام نشده ولی ساده ترین کارمه >
فروش هاست | هاستینگ | سرور مجازی | سرور اختصاص
2- از ساده ترین تغییراتی که میتونم بگم حذف عبارت $tpl->set('{online}', $online); از index.php هستش .
3- % نسبت سایتهای دانلود دیتالایف به وردپرس چقدر هستش ؟ چند % از ماژول های وردپرس و جوملا مشکل امنیتی دارند ؟ من سایتی با pagerank 8 میتونم نشون بدم که دیتالایف رو به پردپرس ترجیح داده .خود شما چرا همون اوایل که وردپرسی بودی و هک شدی ؟و در آخر همون طور که نوشتم یک سوالم شخصا از آقا M-Soltani.ir بود نه کسی دیگه !!!!!!!!!! (و این سایتی که معرفی کردی کجاش seo هستش !!؟؟ )
1 : قرار شد یه نمونه کار بدی که ما هنگ کنیم نه این که الان دادی ...
2 : اول اینکه این تغییر نیست چون همه واسه نصب ماژول این کارو انجام میدن .
در ضمن : این که فرمودید , واسه همه مود ها همین دستور در نصب قرار داره و از تگش هم مشخصه که مربوط به mode online هست و اگر هم بر نمیداشتین اتفاقی نمی افتاد چون توی این فایل به خاطر اینکه واسه همه لازم نبوده مدیران این دستور رو comment کردن که اجراء بشه .
قرار شد یکی دو تا از تغییراتی رو ذکر کنین که باهاشون ادعا می کنین نه چنین چیزی ...
3 : نسبتشو منو شما نمیتونیم درصد بزنیم .
4 : در ضمن هک شدن دیتالایف هم مربوط به tiny mce و ماژول dead link بوده که برطرف شد . که اینم مربوط به پلاگین یه cms میشه نه خود cms
5 : پیج رنک 8 با دیتالایف چیزی دور از دسترس نیست نه فقط دیتالایف بلکه همون جوملا - وردپرس و دروپال و ...
6 : در مورد هک شدن سی ام اس تاک در اون اوایل هم , مشکل امنیتی بود که مربوط به سرور میشد که ادمین سرور هم از دوستان نزدیک شما هستند فکر میکنم .
7 : شما گفتین سایت مشهور نشون بده که با جوملا ساخته شده باشه . منم نشونتون دادم . وسلام
8 : قرار نیست واسه هم دیگه شاخ و شونه بکشیم یا جرو بحث راه بیوفته که اخرشم با بسته شدن تاپیک مواجه بشیم . مثل چند تا ادم عاقل و بالغ داریم بحث علمی میکنیم و تجریبیاتمون رو در اختیار هم قرار میدیم .
پس یه کم رعایت کنین .
ویرایش توسط HematYar : July 3rd, 2010 در ساعت 13:41
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 15:24
ولی من نظر دیگری دارم .
Subdreamer CMS برای هر سایتی عالی هست حتی سایت دانلود انگلیسی یا فارسی یا ...
اشکال این اسکریپت فقط این هست که برای فارسی پک زبان فارسی خوبی براش نوشته نده
و فقط باید وقت گذاشت و فارسیش کرد که اگر بشه بهترین Cms فارسی زبان خواهد شد
فقط کار یه نفر نیست کار گروهی لازم داره .

نوشته اصلی توسط
iran.nicz
عزیزان آقای 1eng نگفت که کدام Cms خوبه !!!!!!!!!!
گفت کدام Cms واسه سایت دانلود انگلیسی خوبه.
Subdreamer CMS واسه سایتهای سازمانی و شخصی خوبه.

-
تعداد تشکر ها از sohrab.khan به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2010, 15:31
عضو انجمن
Subdreamer CMS خیلی خوش دسته و راحته باهاش کار کردن اما همانند سیستم های دیگه زیاد کاربرد نداشته تو ایران و نقاط ضعف و قوتش خوب معلوم نیست.
برای همین با اینکه خیلی به دلم نشست به خاطر امنیت نرفتم سراغش.
-
تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید