بنظر من همه کارا سخت هستن و هیچ کاری آسون نیستش.
تو هاستینگ سرمایه میخواد که دارید و در مرحله دوم یه تیم که با هم مچ باشن
سوم هم پشتیبانی خوب و ارائه سرویس با کیفیت هستش
کیفیت خوب که باشه کم کم معروف میشید . حتی بدون تبلیغ
بنظر من همه کارا سخت هستن و هیچ کاری آسون نیستش.
تو هاستینگ سرمایه میخواد که دارید و در مرحله دوم یه تیم که با هم مچ باشن
سوم هم پشتیبانی خوب و ارائه سرویس با کیفیت هستش
کیفیت خوب که باشه کم کم معروف میشید . حتی بدون تبلیغ
بعد از سه سال کار کردن هنوز به نتیجه قطعی نرسیدیم.
با این بازار فکر میکنم کلا بیخیال بشند بهتر است.
یکی از تاپیک ها امروز رو ببنید!
طرف درخواست سرور 2 ترابایت کرده یکی قیمت 85 هزار تومان رو داده
حالا مثلا ما که 4 ترابایت سرور رو از رد استیشن خریداری میکنیم ماهیانه 160 پوند با 32 آی پی چطوری و چه قیمتی باید به این فرد بدیم که سود هم کنیم ؟!
کلا بیخیال بشید بهتره.
جالب هست همه ی عزیزان و مدیران هاستینگ در تمام اینجور تاپیک ها میان و از بد بودن ـه بازار صحبت میکنند که برابر هست با هدر دادن پول و وقت و سرمایه و ... درحالی بعضی هاشون ملیونی روی این حرفه سرمایه گذاری میکنند و یا تازه ( حدودا 1 تا2 سال هست وارد این حرفه شده اند ) کار هستند .
با اینکه تاپیک های با محتوای بازار خراب شده ، هاستینگ یعنی ریختن پول توی جوب و ... داره از تاپیک های مفید انجمن پیشی میگیره اما هر روز برند های جدید وارد بازار میشوند .
باشد که رستگار شویم .
درود
کار هاستینگ واقعا آدم رو از زندگی میندازه !
حتی بعضی شبها خوابتون نمیبره و می گید نکنه سرور یه مشکلی براش پیش بیاد و ... ( خوب دوستان می دونن که هر لحظه ممکن هست مشکلی پیش بیاد )
ولی اگر یک تیم متخصص منجمله خود شما که اعتبار و آگاهی زیادی دارید در مورد مشکلات با هم باشند انتظار میره با تبلیغات گسترده جای خوبی در این عرصه باز کنید ....
اغاکه میگی بد هست و اینا , بده؟ چرا خودت کار میکنی تو این موارد؟ مجبوری؟
من که ضرر ندیدم تا حالا
هرکسی هم میگه بده مشتری هاش رو کامل انتقال بده به یک نفر دیگه و از این کار بره بیرون :|
از همه بزرگوارانی که در تاپیک شرکت کردند و میکنند بینهایت متشکرم.
لطفا نظرتون راجع به درامد سرویسدهندههای بزرگ رو هم عنایت بفرمایید.
اگر بیشتر وقتشونو بزارند برای طراحی سایت و چیزهای دیگر اینجور بهتره
یک سرور هم برای مشتری های خودشون داشته باشند که برای سفارشات سایت مشتریانشون مشکلی نداشته باشند
بازار هاستینگ پر شده
دوستانی هم که اعلام کردند زیاد جالب نیست شاید نمیتونند از این کار برن بیرون چونکه قبلا وقت و زندگی خودشونو گذاشتند و یه جورایی داخلش غرق شدند
کار کانفیگ سرور ، طراحی سایت بیشتر جواب میده تا اینجور مسائل
منظور شما از سرویس دهنده های بزرگ چیه؟ خوب اونا دارن کارشونو میکنن و سود هم دارن اگر سود نداشتن ادامه نمیدادن و برای این بزرگ شدن که گروه بودن و اتحاد داشتن بعضی از عزیزان میگن هاستینگ شب و روز نداره و وقتت معلوم نیست چه طوری میگذره بله درسته اما در صورتی که تک و تنها باشی ولی یه گروه نسبتاً بزرگ داشته باشی و ادامه و بزرگ تر شدن سایت گروهت هم بزرگ تر بشه دیگه نیازی نیست تنهایی به سایت رسیدگی کنی که شب و روز رو نفهمی و به قولی شبا بیدار باشی تا یه وقت سرور دان نشه خوب این کارا باید تقسیم بشه و هر کس کار خودش رو انجام بده نه بر دوش یکی دو نفر یا سه نفر معلومه آدم شب و روزش قاطی میشه
منم تجربه کردم و درسته اما در حالت بالا که عرض کردم
ویرایش توسط سرزمین : November 11th, 2014 در ساعت 16:50
با سلام
در صورتی که می تونید تبلیغ کنید بی درنگ می تونم بگم که سود خواهید کرد. البته تبلیغات می بایست هدفمند باشه. در صورتی که می تویند برای کلمه های هاستینگ و مرتبط با هاست و دامنه سئو کنید که بسیار بهتر هست و قطعا مشتریان زیادی را کسب می کنید.
ولی برای راضی نگهداشتن مشتریان نیاز به سرورها و سرویس های باکیفیت هست بنابراین می بایست دیتاسنتری که درایا کیفیت خوب باشه را انتخاب کنید مثلا سمت دیتاشک نرید!
چکده حرف هام باید بگم تبلیغات بسیار مهم است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)