سلام
قسمت به قسمت نظرم رو درباره نوشته هاتون میدم و آفر و پیشنهاد فروش نمیدم در پایان اگر مایل بودید از طریق بخش فروش سایت ما ارتباط بر قرار کنید
اول بهتون تبریک میگم که کارتونرو با هدف مشخص شروع کردید اما اگر داخل تیمتون برنامه نویس خوب که بتونه این اسکریپت رو بهینه کنه و بهش امکانات اضافه کنه زیاد روی این اسکریپت حساب باز نکنید و این نفر رو به تیمتون اضافه کنید یا اسکریپتتون رو عوض کنیدسلام. تیم ما جدیدا روی اسکریپت شیرترانیکسکار کرده و هدفمون بالا آوردن یه جامعه مجازی هست.
حتما از سروری باید استفاده کنید که کانفیگ و تنظیماتش به عهده خودتون باشه و برای این اسکریپت بهینه سازیش کنید دسترسی روت دست شما باشهفتتاح شده و بالا آمده. مشکل اصلی ما میزبانی هست ! سرعت و دقت پشتیبانی از اهمیت ویژه یا برای ما برخورداره !
اکر از الان دنبال سروری باشید که بازدهی این چنین داشته باشه باید بدون اینکه از سایت درآمدی داشته باشید هزینه سرور یک سایت با درآمد بالا رو بپردازین که هزینش هم کم نیست شاید مجور بشید بدون اینکه از سایتتون در آمد داشته باشید بالای ماهانه 500 600 هزار تومان هزینه سرور و لایسنس هاش رو بدید پس بهتره همنطور که قدم به قدم سایتتون پیشرت میکنه سرورتون رو هم مناسب با اون ارتقا بدیدمیزبانی میخوایم که بتونه تا حداقل 500 تا آنلاین رو هم تحمل کنه ! پس شما سایت ما رو با الکسای زیر 100 در نظر بگیرید چون حجم تبلیغات و.... بعد از ارتقا بالاخواهد رفت.
همونطور که گفتم اگر تمایل دشاتید بعد از خوندن توضیحاتم با بخش فروش در ارتباط باشیدحالا به نظر شما سرور اختصاصی باشه؟ و اگه شما فروشهنده هستید آفرتون چیه؟
و هاست باشه؟ و فروشنده ها و......
زمانی که شما سرور تهیه میکنید و دسترسی روت در اختیار شماست شرکت ارائه دهنده موظف به رفع ایرادات شما نیست مگر اینکه هزینه مدیریت و پشتیبانی نرم افزاری پرداخت کنید ، شاید زمان خرید همه به شما بگن ما دفیقا همینطوریم اما من دارم به شما میگم به جرءت 99.9% نمیتونن به این تعهد عمل کنن پس خودتونرو گول نزنید و بعد از مدتی هم با نرسیدن به خواسته هاتون انقد خسته بشید که قید سایتی ه انقدر واسش هدف دارید رو بزنید برهیه چیز رو دوباره میگم. پشتیبانی قوی و تلفنی یا آنلاین برای بنده خیلی مهمه. یعنی نمیخوام حتی یه لخظه سایت مشکل پیدا کنه !!!
اگر تمایل داشته باشید ما میتونیم در کنار سرویس مورد نظر شما مشاوره خوبی هم تا رسیدن به هدفتون بهتون ارائه کنیم
ایران وب