-
November 11th, 2014, 11:57
عضو انجمن
هاستینگ؟ درآمد؟!
سلام دوستان.
بعد از مدتی سر و کله زدن با یکی از دوستهای نزدیکم، به این نتیجه رسیدم که از شما بزرگواران درخواست مشورت و کمک بکنم.
دوستِ ما یک شرکت معروف در زمینه طراحی پورتالهای اداری دارن و جدیدا دست به کارهایی مثل طراحی سیستمهای خبری و ... زدن. قصد دارن علاوه بر فعالیتهای اشاره شده، به کار هاستینگ هم بپردازن!
در موردِ اطلاعات فنی و ... باید بگم که چیزی کم ندارن. چند کارمند فارقالتحصیل از بهترین دانشگاههای ایران رو دارن و وضعیت علمی شرکتشون کاملا عالی هست.
ایشون الان تو دیتاسنتر پارسآنلاین یک سری سرور دارن و میخوان ۳-۲ سرور رو برای فروش هاست اشتراکی در نظر بگیرن. همینطور خارج از کشور هم تعدادی سرور خریداری میکنن.
مشکلی بابت سرمایه و ... ندارن.
حالا سوال من از شما دوستان اینه، که به نظر شما انجام این کار به صرفه هست؟ با توجه به وضعیت کنونی بازار و ....
بعد لطف بفرمایید نظرتون رو راجع به درآمد سرویسدهندههایی مثل پارسپک، نتافراز و ... بفرمایید.
متشکرم.
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014 11:57
# ADS
-
November 11th, 2014, 12:06
پاسخ : هاستینگ؟ درآمد؟!
سلام
شما خودتم میدونی الآن یه سرچ تو گوگل بکنی میبینی هر کسی یه سایت هاستینگ داره ولی خوب شما میگی هم ایشون سرمایه دارن و هم دانش، خوب فکر نمی کنم مشکلی باشه به طیع باید گروه خوبی داشته باشن باید ایده جدید بزنید و سرویس های باکیفیت ارائه کنید مسلماً میگیره کارتون به فرض کسی از نت افراز استفاده میکنه میاد سرویس شما رو میبینه قیمت ها رو میبینه و وقتی ببینه شما سرویس بهتری ارائه میکنی مشتری های شرکت های دیگه هم میان سمت شما نت افراز و پارس پک هم درآمد دارن که تا حالا موندن نداشتن که ادامه نمیدادن.
-
تعداد تشکر ها ازسرزمین به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 12:08
فکر کردم خودتون ميخواين اينکار رو انجام بديد، گفتم با توجه به تخصصی که داريد راه های بهتری برای پول درارودن هست و اينکار بدترين کار ممکن برای شماست
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 12:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
فکر کردم خودتون ميخواين اينکار رو انجام بديد، گفتم با توجه به تخصصی که داريد راه های بهتری برای پول درارودن هست و اينکار بدترين کار ممکن برای شماست

نه راستش من میترسم از هاستینگ. خیلی دردسر داره و هرچقدر هم که سود داشته باشه، باز هم به دردسرش نمیارزه.
-
-
November 11th, 2014, 12:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
نه راستش من میترسم از هاستینگ. خیلی دردسر داره و هرچقدر هم که سود داشته باشه، باز هم به دردسرش نمیارزه.
سلام
مهندس با این حرفتون خودتان جواب اون دوستتون را دادید
دقیقا درست است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 13:21
عضو انجمن
دردسر داره اولش ولی بعد که جا بیافتین و تیم متخصص در زمینه سرور و هاستینگ داشته باشید که با تجربه باشن و حرف آخر تبلیغات خوب و متفاوت
-
تعداد تشکر ها از iranistar به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 13:25
ما که تاحالا راضی بودیم 
مهم داشتن تجربه در این زمینه و داشتن پشتیبانی قوی هست تا مشتری هم راضی باشه و دیگه دردسری نداشته باشید .
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 13:53
1-پشتیبانی خوبی باید داشته باشه 2- تبلیغ خوبی داشته باشید.
-
تعداد تشکر ها از nasimd به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 14:17
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام دوستان.
بعد از مدتی سر و کله زدن با یکی از دوستهای نزدیکم، به این نتیجه رسیدم که از شما بزرگواران درخواست مشورت و کمک بکنم.
دوستِ ما یک شرکت معروف در زمینه طراحی پورتالهای اداری دارن و جدیدا دست به کارهایی مثل طراحی سیستمهای خبری و ... زدن. قصد دارن علاوه بر فعالیتهای اشاره شده، به کار هاستینگ هم بپردازن!
در موردِ اطلاعات فنی و ... باید بگم که چیزی کم ندارن. چند کارمند فارقالتحصیل از بهترین دانشگاههای ایران رو دارن و وضعیت علمی شرکتشون کاملا عالی هست.
ایشون الان تو دیتاسنتر پارسآنلاین یک سری سرور دارن و میخوان ۳-۲ سرور رو برای فروش هاست اشتراکی در نظر بگیرن. همینطور خارج از کشور هم تعدادی سرور خریداری میکنن.
مشکلی بابت سرمایه و ... ندارن.
حالا سوال من از شما دوستان اینه، که به نظر شما انجام این کار به صرفه هست؟ با توجه به وضعیت کنونی بازار و ....
بعد لطف بفرمایید نظرتون رو راجع به درآمد سرویسدهندههایی مثل پارسپک، نتافراز و ... بفرمایید.
متشکرم.

پولشو بریزه تو جوب ؛ حداقل جلو آبو شاید بگیره ، تو هاستینگ بریزه هیچی نمیشه
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 14:21
عضو انجمن
سلام
یک سال اول خاک خوری است.مهم تجربه و داشتن تیم پشتیبانی قوی است وگرنه با پشتیبانی 1 نفره بجز ضرر عایدی دیگری ندارد.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید