شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
با سلام
در صورتی که مایل هستید به بخش پشتیبانی سایت تیکت بزنید تا بعد از بررسی قیمت دقیق را به شما اعلام کنند.
اعضا - Host24.Co
دوست خوبم نسخه جدید اسکریپت تخفیف ساز ، قیمتش 995 هزار تومان است.
+یکی از مشکلات اینه که شما اسکریپت رو روی سرور خودتون ارایه میدید و من حتما باید برای بعضی تغیراتم در صورت نیاز به هاست دسترسی داشته باشم و باید حتما روی هاست خودم باشه.
+ این قیمت برای شروع کار من زیاده و معلوم نیست به موفقیت برسیم یا نه! پس نباید ریسک کرد، اگه واقعا این کار بگیره (که احتمالش کمه) حاضرم 2 برابر این مبلغ هم خرج کنم... اما فعلا نمیشه همچین ریسکی کرد
با دو ملیون و قرارداد رسمی حاضر به برنامه نویسی سیستم با امکانات مشابه خواهم بود
دوست عزیز شما ماکزیمم هزینه ای که در حد توانتون هست چقدره؟
دوستان اگه کسی اسکریپت نت برگ رو داره اطلاع بده قیمت هم بده البته قیمت همکار نه مشتری!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)