خوبه تشکر کرد اما زورکی که نمیشه
خوبه تشکر کرد اما زورکی که نمیشه
من که تاحالا از ۱۰۰۰ نفر تشکر کردم!
![]()
دوستانی که فکر میکنند فرهنگ تشکر کردن دارن از من تشکر کنند ببینم
بنده توصیه ای که دارم به شما این هست که اول معنی واژه ی تشکر رو سرچ بفرمایید و اینکه
۱ قدم نسبت به حل این مسیله از مسیله فاصله بگیرید تا دید وسیع تری داشته باشید .
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
با درود و احترام.
خوشبختانه استارتر عزیز به موضوع خوبی اشاره کرد.
مطمئن باشید اگر این کار بی ارزش بود هیچ وقت در انجمن ها و حتی همین انجمن با این مقدار دقت مورد توجه مدیران قرار نمی گرفت و اصلا درستش نمیکردن.
تشکر باعث میشه که استارتر تاپیک کیفیت مطلب رو بفهمه.
ایشون میگن کلا کلمه تشکر و استفادش رو از یاد بردین و یه تلنگر خیلی مناسبه اگه تاپیک برای همه کاربران انجمن مهم بشه.
به امید موفقیت همگی دوستان.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
درود فراوان بر دوست عزیز
بنده هم نظرم همین بود
متاسفانه کلمه تشکر در این انجمن کم استفاده میشه
کاربران مطلب میزارند که وقتی تشکر نشه اون فرد فکر میکنه که مطلب مورد پسند کاربران نبوده
به همین دلیل یک نوع دلخوری و یا دو دلی در ثبت مطالب پیش میاد
بنده تا امروز سعی کردم بهترین مطالب رو بزارم ولی خب از نعمت تشکر دوستان محروم موندم
به امید آینده بهتر
بدرود
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
تشکر خوبه اما یکی از دوستان گفتن دوست و دشمن درست میکنه دقیقا درست میگن برای بنده پیش آمده است!
اما چیزی که هست اگر تشکر معنی و فرهنگ خودش را در جامعه پیدا بکند خیلی از مشکلات حل میشه
در جامعه کنونی خودمون چندین بار دیدید که گفته اند دیدی من اینقدر به طرف محبت کردم یک تشکر خشک و خالی نکرد؟ خیلی ها انتظار دارند و خیلی ها ندارند اما اونایی هم که ندارند اگر ازشون تشکر بشه ناراحت نمیشوند
موفق باشید
عیسی لو
آقا حمید سلطانی کاربر glxx یا منصور حمیدی که کاربران به خاطر تشکر هاش میشناختندکارمند ما بودند که متاسفانه banned شدند از نوع دائم .
خیلی پسر گلی است
امیدوارم هر جاست موفق باشه
موفق باشید
عیسی لو
ویرایش توسط majidisaloo1 : November 9th, 2014 در ساعت 00:44
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
سلام دوستان
خوب ایشون خیلی دوستانه یک پیشنهادی به همه ما دادند ، چرا تحقیرش میکنید؟!
دوست من جناب xphost ! این انجمن رو چند مسئله حساسه ، میزان سواد،تشکر، میزان صداقت در عمل و شعارها، کیفیت خدمات رقیب و... در مورد این مسائل تا یک منطق کوبنده نداشتی سعی کن از این مباحث دوری کنی تا جو متشنج نشه! چون هر شخصی با هر زاویه دیدی نسبت به شخصی که چنین نظرهایی میده بلافاصله جبهه گیری میکنه!به همین دلیل اون شخص نه تنها به خواستش نمیرسه ، حتی با ابروی خودش بازی کرده! اینجا اینطوریه! در حالی که نباید باشه ، ناسلامتی انتظار میره از اعضای انجمن که کاربرانی پخته و فرهیخته باشند.
بگذریم،بهتره بجای توجه به تشکر ، به بالا بردن سطح کیفیت کارمون توجه کنیم نه غیر و حاشیه!
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)