به به. افتخار اشنایی نصیب من نشده بود قبلا از طریق پی سی ول با سایتتون اشنا شده بودم. خوب عرض کنم خدمتتون که این شما با دیتالایف کارمی کنید به عنوان یه کاربر می گم با این که اسکریپت های خوب و کاربردی می زارید ولی ادم رغبت نمیکنه تو سایتتون بچرخه حالا زیبا ترین قالب رو هم داشته باشه همینجوره و همش به خاطره همین دیتالایفه.(سوء تفاهم نشه کارِتون 20 e)
من خودم کارم هاستینگِ و تا حالا اکثر کاربرایی که نیوک و دیتالایف نصب کرده بودند هک شدند. در صورتی که تا حالا کسی نتونسته کاربرای منو که جوملا و وردپرس نصب کردند رو هک کنه (می دونیم هرچقدر هم که امنیت سرور بالا باشه اگه اسکریپت باگ دار نصب کنی به راحتی هک میشه) و اینکه من هکر نیستم که شما رو هک کنم اما با وجود دیتالایف فکر نمی کنم کار سختی باشه
جوملا واسه هر نوع سایتی عالیه
من با همه نوع cms کار کردم اما هیچ کدوم به سختی جوملا نبوده. چون ماله حرفه ای هاست. (فکر می کنم کسی که جوملا کار باشه کار با چیزی مثل datalife براش مثل زنگ تفریح باشه) و با اون حرفتون که میگید با چیز دیگه بلد نیستم کار کنم مخالفم.
من نگفتم میترا گفتم جوملا و خیلی فرق هست بین سیستمی که خارجی ها نوشتن و سیستمی که ایرانی ها خرابش کردن. اعتقادی به میترا ندارم.
پ.ن: از اونجایی که خیلی خوش خنده ای و یک خط در میون هی می خندی یه بار دیگه به جوملا بخندی حالت رو میگیرم![]()