-
November 4th, 2014, 09:13
عضو دائم
پاسخ : اطلاعات در موزد سرور های hostiran.net

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
بله درست مایه دارن ؛ اما کدوم سایت یا دیتا سنتر متخصیصن این سایت رو داره ؟
متخصیصینی که از بهترین دانشگاه های جهان هستند و بهترین تکنولوژی را دارند .
پیرو جمله ذکر شده لطفا مستندات ارایه دهید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2014 09:13
# ADS
-
November 5th, 2014, 00:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aligoli
پیرو جمله ذکر شده لطفا مستندات ارایه دهید.
چندین تن از افرادی که در این شرکت کار میکنند رو بنده میشناسنم و فارغ تحصیل از دانشگاه های um و ukm مالزی هستند .
بهترین تکنولوژی در دیتا سنتر و طراحی سایت را هم دارند که از طراحی سایت خودشان تا سایت هایی که طراحی میکنند مشخص است.
-
-
November 5th, 2014, 05:30
واقعا مزخرفت هست فکر میکنید چرا من تاپیک زدم و میخواهم انقال بدم هاست ایران فقط واسه ما یه پینگ خوب داشت
با این هزینه بالا و سالیانه ای که از ما گرفتن با اینکه ۸ ماه هنوز مونده می خواهم فرار کنم
وضعیت سرور داغون روزی ۱۰ بار داون میشه این یه اسکرین شات از وضعیت ۲۴ ساعت گذشته الانم ۲ ساعتو ۱۶ دقیقس سرور ها خاموشه
حتی سایت خودشون هم بالا نمیاد
شما سرعت لود سایت خودشون رو چک کنید موقع های هم که on هست داره زور میزنه باز بشه
این جوری پیش برن باید جمع کنن
Capture.PNG
-
-
November 8th, 2014, 18:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
واقعا مزخرفت هست فکر میکنید چرا من تاپیک زدم و میخواهم انقال بدم هاست ایران فقط واسه ما یه پینگ خوب داشت
با این هزینه بالا و سالیانه ای که از ما گرفتن با اینکه ۸ ماه هنوز مونده می خواهم فرار کنم
وضعیت سرور داغون روزی ۱۰ بار داون میشه این یه اسکرین شات از وضعیت ۲۴ ساعت گذشته الانم ۲ ساعتو ۱۶ دقیقس سرور ها خاموشه
حتی سایت خودشون هم بالا نمیاد
شما سرعت لود سایت خودشون رو چک کنید موقع های هم که on هست داره زور میزنه باز بشه
این جوری پیش برن باید جمع کنن

بنده از سایتشون صحبت نکردم که خوبه یا نه.
تخصص و دانش مد نظر بود که گفته شد مناسبه.
-