-
مشکل با .htacces
سلام خدمت شما
من یه مشکل دارم میخواستم بپرسم چجوری میشه phpnuke رو روی Lxadmin نصب کرد؟ Apache هم روش نصب شده ولی صفحات HTML ارور 404 Not found میده میخواستم بپرسم مشکلش چیه؟
ظاهراً مشکل از فایل .htacces است . الان من باید چیکار کنم چیزی رو فعال کنم ؟ فایلی بریزم؟
-
-
May 27th, 2009 02:41
# ADS
-
مدیر کل
پاسخ : مشکل با .htacces
من یه مشکل دارم میخواستم بپرسم چجوری میشه phpnuke رو روی lxadmin نصب کرد؟ apache هم روش نصب شده ولی صفحات html ارور 404 not found میده میخواستم بپرسم مشکلش چیه؟
شما با دامین میخوای بری نصب کنی یا با ایپی؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-

نوشته اصلی توسط
M4$T3R
شما با دامین میخوای بری نصب کنی یا با ایپی؟
با دامنه. www.amirdl.ir
-
-
مدیر کل
این دامنه اصلا باز نمیشه !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
عضو انجمن
تو این لحظه که باز می شه : SoftCenter.IR | Download Software | دانلود جدیدترین و به روزترین نرم افزار ، فیلم ، پس زمینه با لینک مستقیم
-
-
مدیر کل
خوب حلش کردم
مشکل از httpd بود
ارتباط مستقیم با من :
-
-
عضو انجمن
عزیز پیوندی که به اینجا
کد:
http://link2box.mihanblog.com
دادین رو بردارین , فایل مخربی با نام
داره.
-
-
عضو انجمن
فایل .htaccess از روی لوکال با notepad باز کن و هر چی فایل داخلش هست کپی کن
بعد برو تو هاست ات فایل .htaccess را Edit بزن و صفحه ادیت که باز شد هر چی کپی کردی اینجا Pasete کن و سپس Save کن
مشکل اینه که وقتی فایل از حالت zip استخراج میکنید فایل .httaccess بصورت کامل جایگزین نمیشود چون قبلا در هاست حتما وجود داشته
-