نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: امکانات جدید ویندوز ۱۰

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    111 پست

پیش فرض پاسخ : امکانات جدید ویندوز ۱۰

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
    حرفاتون زیبا بود و خوشحالم که با علم بحث می کنید

اما من محبورم خیلی راحت کنار بیام چون جمع بندی اخباری که من می کنم متوجه میشم در چندین سال اخیر

جنگ نظامی یک مهره شکست خورده هست . نمونه بارزش عراق و افغانستان . به اسم دموکراسی وارد شدند اما جز هزینه و ... نتونستند کاری بکنند حتی نتونستن اون کشور رو ببرند زیر سلطه خودشون

جنگ امروز دنیای ما تبدیل شده به جنگ روانی و سایبری

با جمع کردن اطلاعات مردم کشور ما شاید بتونند در آینده بزرگترین کودتا رو اجرا کنند که خوب امروز هم می تونند اما تمام ترس و وحشت اونها ظرفیت انسانی ایران هست . مشتاقان جنگ و دفاع از کشور و ناموس در ایران اینقدر زیاده که لرزه بر هر کشوری میندازه و از هر دری برای جنگ میخواد وارد بشه باز میدونه که ظرفیت انسانی ایران رو هیچ کاریش نمیشه کرد

اما در مورد سرفت اطلاعات . من به شخصه نمی تونم وایبر و نرم افزارهایی مثل این ها رو کنار بزارم

اطلاعات بانکی ما برای هیچ کشور خارجی مهم نیست . جون قطعا نیاز به پول توی حساب ما نداره . اما براش مهمه که ما چقدر پول داریم . پول هامون رو صرف خرید چه می کنیم . چقدر از تسهیلات بانکی استفاده می کنیم و ...

مهمترین فاکتور این روزا جمع کردن اطلاعات هست . حتی اینکه وقتی ما وارد دستشویی میشیم به چی فکر می کنیم برای اونها مهمه

فقط فراموش کردن اینترنت میتونه جلوی این سرفت ها رو بگیره .

سرمایه گذاری روی پروژه اندروید و تزریق این همه گوشی هوشمند به ایران با قیمت های بسیار پایین از 200 گرفته تا به بالا دلیلش فقط یک چیز هست و اون هم اطلاعات

وگرنه محال ممکن هست یک گوشی تمام شده در ایران با این امکانات به قیمت 300 فروخته شه اونم بازار موبایل آشفته ایران
    بله این غیر ممکنه که از امکانات الکترونیکی و مجازی بطورکامل بشه جدا شد و استفاده نکرد (بخاطر مسئله جاسوسی اطلاعات)
    برای من نوعی که یک کاربر ساده هستم یک راه بیشتر نیست اون هم اینه که شرکتهای ایرانی به حدی از دانش و فناوری برسند که بتونند تو همه زمینه های الکترونیک و سایبری محصولی جایگزین غولهای فعلی بین المللی ارائه کنند تا بتونیم با استفاده از محصولات داخلی با ارامش بیشتری به فعالیت تو دنیای مجازی به فعالیت بپردازیم
    هر چند فاصله تا اون روز زیاده اما میشه با اومدن اینترنت ملی به سریعتر شدن استقلال فناوری و تکنولوژیکی ایران امیدوار بود
    براتون ارزوی موفقیت می کنم

2. تعداد تشکر ها از nima-s به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)