نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
سلام

جناب شیروانی، در اثبات بی سوادی ما همین کافی که کاربران خود شما برای پشتیبانی به شرکت نت ایران مراجعه می کنند!

شما اگر احترام دانش، احترام همکار بودن یا احترام سوابق کسی رو نگه نمی دارید، حداقل باید احترام سن فرد مقابل رو نگه دارید، احترام به بزرگتر جزو لاینفک تربیت در خانواده های ایرانی است.

نکته دوم این که قبل حرف زدن، اول خوب فکر کنید، بعد داخل دهان مزمزه کنید ، بعد شروع کنید حرافی.

ما هیچ کجا تبلیغات نادرست نکرده ایم، و هیچ کاربری هم نمی تواند چنین ادعایی کند که ما تبلیغات نادرست کرده ایم و یا به دلیل تبلیغات ما متضرر شده است.

بنده وقت ندارم بشینم و به توهمات حضرت عالی پاسخ بدم، الان هم اگر محترمانه پاسخ دادم صرفا به جهت اتمام حجت بود.

سلام

به احترام جناب حسینی و قوانین سایت wht , و زمانی کاربر ما بودید (گفته جناب حسینی ) چیزی بهتون نمیگم

من نوشتم

و با توجه به عدم علم کافی و تبلیغات نادرست شما از این دیتا سنتر و
خود کاربر
به این مشکل خورده بودند

در حالی که امدین به خانواده و .. ربطش دادید

اگر کاربر ما میاد پیش شما ،
کاربر شما هم پیش ما امده این دلیل به عدم توانایی شما نبوده ؟(ما اینطوری فکر میکنیم) شما چطور ؟ مشخص طرز فکر و نوع پاسخ دهی و کینه گرفتن و ... شما چطوری هست

سن شما رو هم نمیدونم چقدر هست اما بچه 12 ساله نیستم این همه حرف بی ربط بشنوم، 26 سالمونه اما خجالت خوبه (ادم) بعضی مواقع بکشه و مسائل کوچیک به خانواده کسی ربط نده و عدم توانایی رودرروی با شخص به خانواده مربوط کنه
شرم و حیا و ... برای این مواقع هست

سعی کنید با بخشش خودتونو بزرگ کنید نه با بزرگ کردن این کینه ها و طرز صحبت ها

از ما میگذرد و دلیل ادامه ندادن همون اول گفتم

اما دلیل نوشتنمو بگم

دلیل نوشتن
عدم علم کافی
در یکی از هزاران پستی که تبلیغ کردید اینجا میذاریم ، بقیه قضاوت ها با خواننده ها

netiran.jpg

اگر تمام فروشندگان او وی اچ 2 مورد اولی تایید کردن مشخص هست شما درست گفتی و در غیر این صورت نیاز هست عذر خواهی کنید به بهترین شکل

1- ایا فایروال در پنل کاربری در زمان درخواست رایگان هست (بله همه سرور ها دارند )؟ و ایا سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟؟!!!!!!
2- انتی دیداس در زمان خرید رایگان هست یا هزینه دارد ، کاملا مشخص در پنل و در زمان سفارش ؟

اگر کسی پنل داشته باشد این دو مورد را میداند و خواهش میکنم اینو سوالات پاسخ بدهد

لینک پست برا ی صحت عکس
http://www.webhostingtalk.ir/f12/122606/

دنیا کوچک هست سعی کنید دل بزرگی داشته باشید

خدا نگهدار