نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: امکانات جدید ویندوز ۱۰

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sht-design آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    848
    تشکر شده در
    592 پست

پیش فرض پاسخ : امکانات جدید ویندوز ۱۰

نقل قول نوشته اصلی توسط nima-s نمایش پست ها
    برای این حرف منبع دارید؟
    اگر صحت داشته باشه که همون اتفاقی که برای گوگل افتاد و خیلیها پیش خودشون بخاطر سواستفاده و ***ی از اطلاعات تحریمش کردند میوفته
    توی همین انجمن اگر کمی جستجو کنید تاپیکش رو خودتون میتونین مشاهده کنید
    اون تاپیک رو کاربر با نام کاربری سرزمین بود و خود مایکروسافت اونو اعلام کرده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
    وقتی اینترنت در کار باشه سرقت اطلاعات بدون هیچ کی لاگری انجام میشه

چرا فکر میکنید اینقدر اطلاعات شما مهم هست ؟

هیچ کشوری اطلاعات شخصی شما مثل عکس های خانوادگی شما و اینا رو نمیخواد

حتی کشور خودمون هم این اطلاعات رو لازم داره از هر فردی چه برسه به کشورهای دیگه که همه یه جوری دشمن به حساب میاند

فقط میخوان بدونند شما چه کاره هستی . کجا میری . چی میخوری . علایقت چیا هست ؟ طرفدار کدوم حزب سیاسی هستی . به اتفاقات کدوم کشورهای اهمیت میدی . چقدر جرات داری . فرد بدردبخوری هستی یا نه .

این موارد الان در سطح کمی هست

اما حدود چند سال دیگه کشورهای دیگه و تکنولوژِ های اون مثل وایبر مثل گوگل مثل مایکروسافت شما رو بهتر از خودتون میشناسند

سعی کنید با این قضیه کنار بیاید و اگر نمی تونید کنار بیاید اینترنت رو برای همیشه فراموش کنید
    جدا از اطلاعات شخصی
    چند تا سوال میپرسم ، من نمیخوام مایکروسافت رو متهم کنم اما شما سرور ندارید ؟ هاست ندارید ؟ وی پی اس ندارید ؟ اطلاعات حساب اینترنتی بانکی ندارید ؟

اینها کم اطلاعاتی نیست ، حداقل واسه مشتریانتون !
    مایکروسافت اینقدر بیکار نیست که بیاد از اطلاعاتتون استفاده کنه اما قرار دادن کیلاگر در خود ویندوز کار زیاد جالبی نیست!!!!

گوگل هم هرچی که جستجو میکنید توی خودش نگهداری میکنه و اگر بعدا خواستید چیزی رو بگردید دوباره همان جستجو های قبلی رو اول میاره توی لیستتون

من کار ندارم که چکار میخوان انجام بدن ولی فرض کنید اگر مشتریانتون بدونند داخل سایت و هاستاشون شل قرار میدید چه حسی میشوند ؟ مشتریان ویندوز هم بدونند مایکروسافت اینکار رو میکنه همون حس بهشون دست میده!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
    وقتی اینترنت در کار باشه سرقت اطلاعات بدون هیچ کی لاگری انجام میشه

چرا فکر میکنید اینقدر اطلاعات شما مهم هست ؟

هیچ کشوری اطلاعات شخصی شما مثل عکس های خانوادگی شما و اینا رو نمیخواد

حتی کشور خودمون هم این اطلاعات رو لازم داره از هر فردی چه برسه به کشورهای دیگه که همه یه جوری دشمن به حساب میاند

فقط میخوان بدونند شما چه کاره هستی . کجا میری . چی میخوری . علایقت چیا هست ؟ طرفدار کدوم حزب سیاسی هستی . به اتفاقات کدوم کشورهای اهمیت میدی . چقدر جرات داری . فرد بدردبخوری هستی یا نه .

این موارد الان در سطح کمی هست

اما حدود چند سال دیگه کشورهای دیگه و تکنولوژِ های اون مثل وایبر مثل گوگل مثل مایکروسافت شما رو بهتر از خودتون میشناسند

سعی کنید با این قضیه کنار بیاید و اگر نمی تونید کنار بیاید اینترنت رو برای همیشه فراموش کنید
    جدا از اطلاعات شخصی
    چند تا سوال میپرسم ، من نمیخوام مایکروسافت رو متهم کنم اما شما سرور ندارید ؟ هاست ندارید ؟ وی پی اس ندارید ؟ اطلاعات حساب اینترنتی بانکی ندارید ؟

اینها کم اطلاعاتی نیست ، حداقل واسه مشتریانتون !
    مایکروسافت اینقدر بیکار نیست که بیاد از اطلاعاتتون استفاده کنه اما قرار دادن کیلاگر در خود ویندوز کار زیاد جالبی نیست!!!!

گوگل هم هرچی که جستجو میکنید توی خودش نگهداری میکنه و اگر بعدا خواستید چیزی رو بگردید دوباره همان جستجو های قبلی رو اول میاره توی لیستتون

من کار ندارم که چکار میخوان انجام بدن ولی فرض کنید اگر مشتریانتون بدونند داخل سایت و هاستاشون شل قرار میدید چه حسی میشوند ؟ مشتریان ویندوز هم بدونند مایکروسافت اینکار رو میکنه همون حس بهشون دست میده!

2. تعداد تشکر ها از sht-design به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)