نقل قول نوشته اصلی توسط raminramz نمایش پست ها
1600 سایت روی یک سرور ex40؟ آپاچی اون همش میشه سود :دی
البته خودون میگید دیتابیس روی ssd
my.cnf رو پ خ میکنم
اطلاعات team viewer براتون ارسال کنم ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط raminramz نمایش پست ها
بله متاسفانه 200 گیگ دیتابیس دارم :دی
بعضی از سایت هام مثل iranwebfa.com به تنهایی 10 15 گیگ دیتابیس دارن

آقای
nginxweb

یک بار 5 صبح تو حالت خواب بیداری تو حالت روشن mv mysql انجام دادیم
کامل innodb آسیب دید ایشون گفتن سرو هایی که مثل شما دیتابیس حجیم دارن از remote mysql استفاده میکنن
که آسیب دید کل سرور به مشکل نخوره
آخه مجبور شدیم کل سرور رو reload کنیم از اول بک آپ هارو ریستور کنیم
بهترین کار و روش برای move فولدر /var/lib/mysql بر روی هارد اس اس دی استفاده از symlink هست و هیچ وقت اطلاعات از دسترس خارج نمی شود.

فکر میکنم ایشان از این روش استفاده نکردند و از تغییر کامل دایکتوری استفاده کردند که بسیار خطرناک هست و روش درست و حسابی برای اون وجود ندارد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط secureconfig نمایش پست ها
طی گفتگویی که با پشتیبانی سی پنل داشته ام فرمودند بکاپ گیری بدون مشکل با دیتابیس ها انجام میشود.

فقط دقت کنید سرور ها هر 2 از یک دیتاسنتر و پینگ فوق العاده بالا باشند مثلا زیر 10 یا نهایتا زیر 20 ثانیه باشند.

کلا شما فرض کنید به جای اینکه پول 1 سرور بدید به ssd و فقط یه هارد بگیرید ،‌بهترین راه اینه که یه سرور جدید بگیرید که رم و سی پی یو جدا دارد و اگه کمی فکر کنید بسیار زیاد در سرعت و لود تاثیر گذار هست.
باید سرور ها در یک dc باشند و ping بین دو سرور زیر 1 میلی ثانیه ( به گفته یکی از برنامه نویسان وب ) باشد تا بهترین نتیجه را داشته باشید.

تهیه هارد جدید باید سرور را ریلود کنند یا از symlink استفاده کنند که برای سایت هایی که ایشان دارند مشکل دار هست .