نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
سلام
وهاب جان یک دل 5010 دارم بیکار افتاده کنار خونه ، کانفیگش همونه که میخوای ولی راستش پدرشو در اوردم میترسم بفروشمش به کسی مشکل دار بشه لعنتمون کنه !
از من میشنوی دل نگیر، شما که کارت کرافیک هست و سنگینه بدردت نمیخوره ، لپتاپ های دل بلا استثنا بعد از مدتی چیپ گرافیکشون مشکل دار میشه و همین دل خودمم با اینکه فشاری بهش نیاوردم شب خاموشش کردم و خوابیدم و صبح روشن کردم دیدم هی صدای یه بوق میده ، بردمش تعمیرگاه گفت چیپ گرافیک هست و مجبور شدم چیپش رو عوض کنم.
چند ماهی هست ایسور n550 دارم فوق العاده راضی هستم.
ضمنا شما که کارت گرافیکه سعی کن صفحه مات نگیری چون رنگ ها رو خیلی بد نشون میده ، برای شما صفحه براق بهتر هست ولی خب توی نور خورشید هم کیفیتش بد هست.
استاد یعنی همه مدل های دل اینطور هستن ؟
این لب تاب خودت تجربه روشن بودن زیاد رو داره ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط majid1f نمایش پست ها
از من می شننوید دست دو نگیر به خصوص لپتاپ!
لپتاپ نو ، قطعا پایین ترین کانفیگ اپل بهتر کارایی می ده تا کانفیگ های رده بالای شرکت های دیگه بازم به خصوص در طولانی مدت
من 3 تا لپتاپ دارم ولی از هیچ کدوم مثل fw سونی که 6 سال پیش خریدم راضی نیستم قطعا هر روز بیش از 6-7 ساعت هم روشن هست
ولی ایسوس با کانفیگ خیلی بالاتر الان نیاز به باتری داره بعد 2 سال، به شدت هم گرم می شه که معلوم هست نهایت 1 سال دیگه زنده بمونه
استاد کلا از از اپل و ایفون خوشم نمیاد و اصلا تو لیستم نیستن
ایسوز هم که فقط پول اسمش رو میگیره
سونی تا حالا نداشتم
اما تجربه ای که با فوجیستو داشتم عالی بود مثل تریلی کار میکرد و آخ نمیگفت
خدایی نگهداری باتریش هم عالی بود حیف ک چیپ جنوبیش مشکل دار شد و تمام پورت یو اس بی ها از کار افتادن
در مورد لنوو هم خیلی عالی هستن
کیفیت تصویر و سرعت و...
اما مدت زیادی دستم نبودن که تست کنم
اما واقعا هر کی داره ازش تعریف میکنه

دوستان نظرتون درباره HP مدل 8560w و 8440p چیه ؟
کسی تجربه ای داشته ؟

راستی این عزیزانی ک پ.خ میدن چرا دیگه جواب نمیدن ؟