از من می شننوید دست دو نگیر به خصوص لپتاپ!
لپتاپ نو ، قطعا پایین ترین کانفیگ اپل بهتر کارایی می ده تا کانفیگ های رده بالای شرکت های دیگه بازم به خصوص در طولانی مدت
من 3 تا لپتاپ دارم ولی از هیچ کدوم مثل fw سونی که 6 سال پیش خریدم راضی نیستم قطعا هر روز بیش از 6-7 ساعت هم روشن هست
ولی ایسوس با کانفیگ خیلی بالاتر الان نیاز به باتری داره بعد 2 سال، به شدت هم گرم می شه که معلوم هست نهایت 1 سال دیگه زنده بمونه
استاد یعنی همه مدل های دل اینطور هستن ؟
این لب تاب خودت تجربه روشن بودن زیاد رو داره ؟
استاد کلا از از اپل و ایفون خوشم نمیاد و اصلا تو لیستم نیستن
ایسوز هم که فقط پول اسمش رو میگیره
سونی تا حالا نداشتم
اما تجربه ای که با فوجیستو داشتم عالی بود مثل تریلی کار میکرد و آخ نمیگفت
خدایی نگهداری باتریش هم عالی بود حیف ک چیپ جنوبیش مشکل دار شد و تمام پورت یو اس بی ها از کار افتادن
در مورد لنوو هم خیلی عالی هستن
کیفیت تصویر و سرعت و...
اما مدت زیادی دستم نبودن که تست کنم
اما واقعا هر کی داره ازش تعریف میکنه
دوستان نظرتون درباره HP مدل 8560w و 8440p چیه ؟
کسی تجربه ای داشته ؟
راستی این عزیزانی ک پ.خ میدن چرا دیگه جواب نمیدن ؟![]()
سلام، چطوری وهاب جان؟
از من میشنوی هیچ وقت به برند اعتماد نکن!
من سال ۸۲ یه hp-compaq خریدم، با ۱۹۲مگابایت رم!!!:دی هنوز که هنوزه کاملا سالمه. سال ۸۷ یه hp دیگه خریدم، بعد از ۱ سال راهی تعمیرگاه شد! مشکل از کارت گرافیک بود. ۴-۳ ماه بعد از تعمیر، هاردش مشکل پیدا کرد و عوضش کردم! الان سالمه، اما از ترس خراب شدن دست بهش نمیزنم
در مورد دل هم دو سال پیش یه سری N خریدم، بدون استثنا هر روز حداقل ۸-۷ ساعت روشنه و هیچ مشکلی هم پیدا نکرده. اما چندماه پیش برای یکی از دوستان یه دل خریدیم با وجود اینکه خیلی کم استفاده میکنن از لپتاپ، به قول دوستمون چیپ گرافیکش مشکل پیدا کرده و موقع فشار اومدن به چیپ (مثلا اسکرول کردن صفحه وب یا ...)، نویزهایی شنیده میشه!
در کل به هیچ برندی نمیشه اعتماد کرد، باید در مورد مدل خاص تحقیق کنی و نمیشه گفت مثلا دل همیشه بد یا همیشه خوبه!
در مورد لپتاپهای سامسونگ هم تحقیق کن، من تعریفشون رو زیاد شنیدم اما خودم تاحالا کار نکردم با هیچکدوم از مدلهاش.
دست دوم هم سعی کن نگیری، این روزا به جنس نو نمیشه اعتماد کرد، چه برسه به دست دوم...!
حاج حمید شنیدی میگن طرف اگه دریا بخواد بره باید ی آفتابه آب ببره ؟
اینجا رو ببین
جستجو در گروه لپ تاپ
کلا سامسونگ موجود ندارن :دی
سایت قابل اطمینانی میشناسی که سامسونگ هم موجودی داشته باشه ؟
ی نگاهی کنیم ؟
وهاب در صورت آمدن به محل شرکت آنلاین سرور و کار در محیط شرکت به کارمندان لپ تاپ تعلق میگیره
بیا لپ تاپ مهرداد را خریدم لپ تاپ خودمو دادم مهندس سحرخیز
تو بیای من لپ تاپ اپل اون 7.600.000 هه رو میگیرم که 15 رتینا است این لپ تاپ رو میدهم به تو!
کلا آنلاین سرور هم به کارمنداش خدمت میکنه هم به کاربراش
====
چیه همتون به جیگر وهاب کلید کردید ؟ هان ؟ هان؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
یعنی دهنت سرویس
میام تهران حالا دارم چند مورد لب تاپ رو مقابسه میکنم
نهایی که شد میام باهم بریم بخریم
ی موتور برق هم میخام که باید باهام بیای :دی
واسه آنلاین سرور میخام موتور برق بخرم برق قطع شد کارش لنگ نمونه
فعلا این لب تاپ ها جز انتخاب هام هستن :
hp 6460b
HP EliteBOOK 8440P
تینک پد لنوو 201 و 220
و یک دل که خیلی تعریف شنیدم این بود و میگفتن حتی با روشن بودن زیاد هم داغی نداره اصلا
DELL LATITUTE E6410
فعلا اینا انتخابام هستن میخام بینشون یکی انتخاب کنم شاید باز هم عوض کنم
به قول خودت میخام خرج اضافه کنم
قصد دارم تا 5 تومن ی لب تاپ بخرم
فعلا میگردم و نمیخام هزینه اضافی کنم میخام چیزی بگیرم که لاقل 2-3 سال برام کار کنه
این مدت دهنم سرویس شد هی گرفتم هی یکی گرفت ازم
این 220 که دست خانمم هست خیلی خوبه ولی فعلا طرف موجودی نداره و باید حدود 2 هفته صبر کنم
من خودم دو تا لپ تاپ دل دارم صبح تا شب روشته یکی که دست مهندس سحرخیزه صبح تا شب روشنه یکی هم لپ تاپ خودم
میدونی که با پی سی کار نمیکنم کلا و فقط با لپ تاپ کار میکنم مشکلی باهاشون نداشتم تا حالا
تو بیا واست یک لپ تاپ میخریم صبح تا شب روشن باشه
ملاک تو رو من دیدم فقط روشن بودن ملاکته بیا لپتاپ واست میگیرم همش روشن باشه
ببین چقدر روشن بودن برات مهمه داری میری موتور برق بگیری مثلا برق رفت تو هنوز روشن باشی
خدایا توبه . . .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ن بابا
موتور برق برای بابام میخوام
تابستونا که با زنبورا میره خیلی سختشه تنهایی
برای او میخاهم بگیرم
اما دل مدل های صنعتیش میگن خوبه اما باز من میترسم
بسوزه پدر تجربه
فعلا بزار ی مقایسه ای کنم
ی بار بیام بقول یکی با چشم باز خرید کنیم
بعدشم تو هم انقدر شعار نده دستت ببری خون نمیاد
بقول معروف جون به ازراعیل نمیدی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)