نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinonline7 نمایش پست ها
سلام دوستان نظرتون در مورد آنتی ویروس ترندمیکرو چیه ؟
شرکت بسیار معتبر و معروفی هست ولی توی سایتهای فارسی هر چقدر سرچ کردم هیچ کسی را ندیدم استفاده کنه .

آخرین نسخه اش از لحاظ تاثیر گذاری روی سخت افزار چطوره ؟

در حال حاظر کسپر دارم و ازش راضیم ولی سایت دیستا خیلی ازش بد میگه . اگر اخبارش را دیده باشید گفته شرکت کسپر کلاه برداره و از نمایندگی هاش مثل دورانتاش کلاه برداری کرده و لایسنس های 200 روزه بجای یکساله دادن . نمیدونم اینا حقیقت داره یا خیر !

بسیار از ترندمیکرو تعریف کرده ومن وسوسه شدم ببینم چطوره .

کسی هست تست کرده باشه؟ ارزش خرید و استفاده داره ؟ اصلا نمیخوام روی سرعت تاثیر بزاره .

- - - Updated - - -

یعنی واقعا هیچ کس تا حالا استفاده نکرده ؟
خریدار داره - زیاد هم داره . فقط خریداراش مثل مصرف کننده های ضد ویروس های جعلی و تقلبی که عمومآ نود32 و کسپرسکی یا ضد ویروسهای رایگان مثل بیت دفندر و پاندا و آویرا استفاده میکنن ، بیکار و علاف نیستن تو این فرومها ولو باشن .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
سلام
ترند یک انتی ویروس فوق ... است
نیاز به تایید ماها نداره عزیز دل

استفاده از نود و کسپر و ... توصیه نمیشه
دقیقآ . لینک

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinonline7 نمایش پست ها
سلام دوستان نظرتون در مورد آنتی ویروس ترندمیکرو چیه ؟
شرکت بسیار معتبر و معروفی هست ولی توی سایتهای فارسی هر چقدر سرچ کردم هیچ کسی را ندیدم استفاده کنه .

آخرین نسخه اش از لحاظ تاثیر گذاری روی سخت افزار چطوره ؟

در حال حاظر کسپر دارم و ازش راضیم ولی سایت دیستا خیلی ازش بد میگه . اگر اخبارش را دیده باشید گفته شرکت کسپر کلاه برداره و از نمایندگی هاش مثل دورانتاش کلاه برداری کرده و لایسنس های 200 روزه بجای یکساله دادن . نمیدونم اینا حقیقت داره یا خیر !

بسیار از ترندمیکرو تعریف کرده ومن وسوسه شدم ببینم چطوره .

کسی هست تست کرده باشه؟ ارزش خرید و استفاده داره ؟ اصلا نمیخوام روی سرعت تاثیر بزاره .

- - - Updated - - -

یعنی واقعا هیچ کس تا حالا استفاده نکرده ؟
دیسنا بد نمیگه . دیسنا فقط اخبار رو با مدارک و مستندات معتبر منتشر میکنه . لینک