نقل قول نوشته اصلی توسط amirsafari نمایش پست ها
Kool جان . صحبتهای شما قابل درکه . البته مشخصه کمی هم با طنز همراه کردین که دل اعضای فروم شاد بشه . خیلی آقایی .

ولی جدا از شوخی تو حوزه امنیت کمی فرق میکنه .
من احساس میکنم چون نمیتونم خیلی عامیانه و ساده حرفم رو بزنم دوستان از صحبتهام برداشت اشتباه دارن و منظور من رو متوجه نشدن .

حالا بخشیش تقصیر منه و بخشیش به خاطر تخصصی بودن موضوع هستش . تخصصی هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ سیاستهای امنیتی .

سیاستهای امنیتی چیزی هست که طبیعتآ هر کاربری ازش سر در نمیاره و فقط بخش بسیار کمی از متخصصین خبره امنیتی که سابقه طولانی در این حوزه دارن بهش آشنایی دارن .

طراحی نرم افزارهای آنتی ویروس - پیش فرضهای نصب و تنظیمات اینها بخشی از سیاستهای امنیتی هستش .

مثلآ شما میخوائید دوربین مدار بسته نصب کنین . خوب طبیعی هست که ی کارشناس خبره میاری تا بهت بگه چند تا دوربین رو باید کجاها نصب کنی تا از هر لحاظ مفید باشن .

کسی که دید امنیتی باید داشته باشه .

و خریداری و مصرف کننده محصولات امنیتی با خرید ی محصل امنیتی به نوعی سیاستهای امنیتی اون شرکت رو قبول میکنه .
طبیعی هستش که اگر محصول شرکتی رو انتخاب کنه که آماتور باشه یا بدتر از اون فریبکار و کلاهبرداری باشه ، با مشکل مواجه میشه .

طبیعتآ هر کسی دنیال بهترین و مناسب ترین محصول هست و خوب برندهای برتر هر حوزه ای مشخص هستن .

مثلآ کسی که میره کفش ریبوک یا نایک یا آدیداس میخوره الکی 300 - 400 یا 600 هزار تومن پول نمیده برای خرید . میدونه که داره چی میخره .
کسی هم که میره بازار کتونی 50 یا 100 هزار تومنی میخره نباید انتظار داشته باشه که خیلی خوب باشه .

این وسط ی عده هم هستن که کتونی fake 50 هزار تومنی رو 500 هزار تومن به ملت قالب میکنن .

شما هیچوقت از خودت پرسیدی چرا ترندمیکرو یا سایمنتک که بزرگترین و پیشرو ترین و معتبرترین شرکتهای امنیتی دنیا هستن و بهترین تکنولوژی های حفاظتی رو دارن تو ضد ویروسهای خانگیشون از کی بورد مجازی و sandbox و gadget و این قرطی بازی ها استفاده نمیکنن ؟!! و به جای این چیزها چه تکنولوژی هایی دارن ؟

ولی شرکتهایی مثل بیت دفندر و کسپرسکی و چی و چی به داشتن این ویژگی ها تو ضد ویروسهاشون تازه افتخار هم میکنن . عجیب نیست ؟

خوب ی کاربر باید براش سوال طرح کنی تا فکر کنه و خودش دنبالش باشه تا بهتر درک کنه . قبول داریم خیلی وقتا ایراد از ماست که اطلاعات رو صاف و پوست کنده میدیم دست کاربر و خوب این کاربر بدون اینکه ارزش این اطلاعات رو بدونه بهشون نه تنها بی توجهی میکنه ، بلکه ما رو به یکطرفه قاضی رفتن متهم میکنه .

شاید من باید چند تا سوال ساده بپرسم تا ذهن شما رو بهتر درگیر کنم یعنی بدون حاشیه . چون وقتی مباحث سیاست گذاری و مارکتینگ رو مستقیم مطرح میکنم برخی دوستان کمی موضع گیری میکنن .

با تشکر .
دوست عزیز شما میگی کاسپر بده دوستان دیگه هم جواب شما رو دادند، شکی نیست ترند میکرو سیمانتک جز اولین ها هستند ولی کاسپر هم جر بهترینها هست ،شما میخوای از کاسپر بد بگی و بازار کاسپر رو خراب کنی که نمیشه چون تجریه چیز دیگه ای ثابت کرده