Kool جان . صحبتهای شما قابل درکه . البته مشخصه کمی هم با طنز همراه کردین که دل اعضای فروم شاد بشه . خیلی آقایی .
ولی جدا از شوخی تو حوزه امنیت کمی فرق میکنه .
من احساس میکنم چون نمیتونم خیلی عامیانه و ساده حرفم رو بزنم دوستان از صحبتهام برداشت اشتباه دارن و منظور من رو متوجه نشدن .
حالا بخشیش تقصیر منه و بخشیش به خاطر تخصصی بودن موضوع هستش . تخصصی هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ سیاستهای امنیتی .
سیاستهای امنیتی چیزی هست که طبیعتآ هر کاربری ازش سر در نمیاره و فقط بخش بسیار کمی از متخصصین خبره امنیتی که سابقه طولانی در این حوزه دارن بهش آشنایی دارن .
طراحی نرم افزارهای آنتی ویروس - پیش فرضهای نصب و تنظیمات اینها بخشی از سیاستهای امنیتی هستش .
مثلآ شما میخوائید دوربین مدار بسته نصب کنین . خوب طبیعی هست که ی کارشناس خبره میاری تا بهت بگه چند تا دوربین رو باید کجاها نصب کنی تا از هر لحاظ مفید باشن .
کسی که دید امنیتی باید داشته باشه .
و خریداری و مصرف کننده محصولات امنیتی با خرید ی محصل امنیتی به نوعی سیاستهای امنیتی اون شرکت رو قبول میکنه .
طبیعی هستش که اگر محصول شرکتی رو انتخاب کنه که آماتور باشه یا بدتر از اون فریبکار و کلاهبرداری باشه ، با مشکل مواجه میشه .
طبیعتآ هر کسی دنیال بهترین و مناسب ترین محصول هست و خوب برندهای برتر هر حوزه ای مشخص هستن .
مثلآ کسی که میره کفش ریبوک یا نایک یا آدیداس میخوره الکی 300 - 400 یا 600 هزار تومن پول نمیده برای خرید . میدونه که داره چی میخره .
کسی هم که میره بازار کتونی 50 یا 100 هزار تومنی میخره نباید انتظار داشته باشه که خیلی خوب باشه .
این وسط ی عده هم هستن که کتونی fake 50 هزار تومنی رو 500 هزار تومن به ملت قالب میکنن .
شما هیچوقت از خودت پرسیدی چرا ترندمیکرو یا سایمنتک که بزرگترین و پیشرو ترین و معتبرترین شرکتهای امنیتی دنیا هستن و بهترین تکنولوژی های حفاظتی رو دارن تو ضد ویروسهای خانگیشون از کی بورد مجازی و sandbox و gadget و این قرطی بازی ها استفاده نمیکنن ؟!! و به جای این چیزها چه تکنولوژی هایی دارن ؟
ولی شرکتهایی مثل بیت دفندر و کسپرسکی و چی و چی به داشتن این ویژگی ها تو ضد ویروسهاشون تازه افتخار هم میکنن . عجیب نیست ؟
خوب ی کاربر باید براش سوال طرح کنی تا فکر کنه و خودش دنبالش باشه تا بهتر درک کنه . قبول داریم خیلی وقتا ایراد از ماست که اطلاعات رو صاف و پوست کنده میدیم دست کاربر و خوب این کاربر بدون اینکه ارزش این اطلاعات رو بدونه بهشون نه تنها بی توجهی میکنه ، بلکه ما رو به یکطرفه قاضی رفتن متهم میکنه .
شاید من باید چند تا سوال ساده بپرسم تا ذهن شما رو بهتر درگیر کنم یعنی بدون حاشیه . چون وقتی مباحث سیاست گذاری و مارکتینگ رو مستقیم مطرح میکنم برخی دوستان کمی موضع گیری میکنن .
با تشکر .