-
September 30th, 2014, 19:21
پاسخ : مقايسه آبتين وب و ميهن وب هاست
درود
هر دو شرکت از شرکتهای معروف و تایید شده هستند
با میهن وب هاست فعالیت داشتم قبل از اینکه خودم تو عرضه هاستینگ بیام از لحاظ سرور عالی هست و پشتیبانی خیلی عالی دارند و تیت را در کمترین زمان پاسخگویی میکنند
-
تعداد تشکر ها از kingpower به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014 19:21
# ADS
-
September 30th, 2014, 20:50

نوشته اصلی توسط
lvloh3en
سلام.
دوستانی که میگن از میهن وب هاست یا آبتین وب ناراضی هستند فقط و فقط قصدشون خراب کردن این 2 شرکت هست. ( برای فروش هاست از نمایندگی خودشون ! lol )
میهن وب هاست تیکت شمارو زیر 10 دقیقه جواب میده و بهترین پشتیبانی و داره. ( چه از نظر تیکت چه تلفنی ) حتی 3 شب هم جواب شمارو میدن چون مدیر شیفت شب هم دارن.
و آبتین وب ... یکم دیر جواب میدن ولی پشتیبانیشون خوبه.
سرویس هاشونم خوبه.
من 4 ساله با میهن وب هاست کار میکنم و تاحالا مشکلی نداشتم. و از آبتین وب هم 2 ساله نمایندگی دارم و بهترین سرویس و دارن.
بهترین شرکت همین 2 شرکت هست. ( تا با چشم خودت ندیدی باور نکن + تست )
موفق باشید
داش بهتره یه نکته رو منم به حرف هاتون ازافه کنم :
پشتیبانی اصلی میهن وب هاست از ساعت 7 صبح تا 9 شب هست و اگر در ساعت 9 شب تا 7 صبح تیکتی ارسال کنید که نیاز مند دست رسی های خاص باشه ( مثلا فعال کردن یک پلاگین برای سایت شما بر روی سرور ) باید تا ساعت شیفت کاری صبح منتظر باشید زیرا شیفت شب دسترسی برای انجام این کار رو ندازه ...
اما پشتیبانی خوبی دارن
به شخصه آقای اسماعیلی از اپراتور های شیفت شب و خانم گلشنی از اپراتور های شیفت روز از توی اون اپراتور هایی که به تیکت ها پاسخ دادن این دو نفر بهترین پاسخ هارو همیشه دادن ...
البته از این نگزریم که سایر اپراتور ها هم خوب هستن ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014, 21:16
عضو جدید
با سلام
میهن وب هاست یکی از موفق ترین ها در زمینه ی هاستینگ ایران هست که از هر نظر فکر کنید از این شرکت راضی هستیم .
پشتیبانی خوب و سرویس های خوب این شرکت هم که زبان زد عموم است .
-
تعداد تشکر ها از moalax به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2014, 12:02
اشغال ترین هاستنیگه میهن وب هاست که تا بحال دیدم دلیل مدرکم دارم 16 تیکت زدم 2 روزه کسی جواب نمیده فقط یه بار ندا اومد تیکت ندین
-
-
November 4th, 2014, 12:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
black_s
اشغال ترین هاستنیگه میهن وب هاست که تا بحال دیدم دلیل مدرکم دارم 16 تیکت زدم 2 روزه کسی جواب نمیده فقط یه بار ندا اومد تیکت ندین
روز تاسوعا و عاشورا هست احتمالا تعطیل هستند و بعد تعطیلات ج میدن
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
November 4th, 2014, 12:20
به هرحال هر شرکتی یک روندی رو در پیش میگیره و مسلمه فرق زیادی هست .
تا به حال از آبتین وب سرویسی نداشتیم.
ولی از میهن وب هاست داشتیم : پشتیبانیشون که از 20 باید نمره زیر 0 بهشون داد . سرویس هاشون هم اشتراکی ها خب اشتراکی ها خب گاهی اوقات مشکل میخوره ، پیش اومده برای بنده کگه 48 ساعت هاستم مشکل داشته و پشتیبانی اصلا وجود نداشت .
ولی بازم تنها خوبیش اینکه شناخته شده هست و توی این چند سال خوب برندی شده و یه جورایی اگه سرویس ازشون بگیری ترس از بین رفتن اطلاعات و... رو نخواهید داشت .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
روز تاسوعا و عاشورا هست احتمالا تعطیل هستند و بعد تعطیلات ج میدن
نه به عاشورا تاسوعا نیست .
پشتیبانیشون همیشه همینه .
بیشتر از 5 سال هست باهاشون کار میکنم فکر کنم .
همیشه پشتیبانیشون حاضر نیست .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
moalax
با سلام
میهن وب هاست یکی از موفق ترین ها در زمینه ی هاستینگ ایران هست که از هر نظر فکر کنید از این شرکت راضی هستیم .
پشتیبانی خوب و سرویس های خوب این شرکت هم که زبان زد عموم است .
نمیشه گفت 100 درصد راضی کننده هست سرویس هاشون .
پشتیبانیشون هم 0 هست : شاید بهتر باشه بگم زیر 0
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
داش بهتره یه نکته رو منم به حرف هاتون ازافه کنم :
پشتیبانی اصلی میهن وب هاست از ساعت 7 صبح تا 9 شب هست و اگر در ساعت 9 شب تا 7 صبح تیکتی ارسال کنید که نیاز مند دست رسی های خاص باشه ( مثلا فعال کردن یک پلاگین برای سایت شما بر روی سرور ) باید تا ساعت شیفت کاری صبح منتظر باشید زیرا شیفت شب دسترسی برای انجام این کار رو ندازه ...
اما پشتیبانی خوبی دارن
به شخصه آقای اسماعیلی از اپراتور های شیفت شب و خانم گلشنی از اپراتور های شیفت روز از توی اون اپراتور هایی که به تیکت ها پاسخ دادن این دو نفر بهترین پاسخ هارو همیشه دادن ...
البته از این نگزریم که سایر اپراتور ها هم خوب هستن ...
شاید .
ولی به هرحال توی این 5 سالی که دارم باهاشون کار میکنم ، حتی در ساعت اداری هم رفتن بعد از 24 ساعت و 48 ساعت پاسخ دادن .
مثلا یکی از کارها که خواستیم ، ریستور کردن آخرین بکاپ ، یا یکی دیگه از کارها تنظیم فاکتور و.... / قبول کنید که پاسخگوی به تیکت اصلا ندارند / با تاخیر بسیار بسیار طولانی پاسخ میدن.
-
-
November 4th, 2014, 23:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamra
به هرحال هر شرکتی یک روندی رو در پیش میگیره و مسلمه فرق زیادی هست .
تا به حال از آبتین وب سرویسی نداشتیم.
ولی از میهن وب هاست داشتیم : پشتیبانیشون که از 20 باید نمره زیر 0 بهشون داد . سرویس هاشون هم اشتراکی ها خب اشتراکی ها خب گاهی اوقات مشکل میخوره ، پیش اومده برای بنده کگه 48 ساعت هاستم مشکل داشته و پشتیبانی اصلا وجود نداشت .
ولی بازم تنها خوبیش اینکه شناخته شده هست و توی این چند سال خوب برندی شده و یه جورایی اگه سرویس ازشون بگیری ترس از بین رفتن اطلاعات و... رو نخواهید داشت .
- - - Updated - - -
نه به عاشورا تاسوعا نیست .
پشتیبانیشون همیشه همینه .
بیشتر از 5 سال هست باهاشون کار میکنم فکر کنم .
همیشه پشتیبانیشون حاضر نیست .
- - - Updated - - -
نمیشه گفت 100 درصد راضی کننده هست سرویس هاشون .
پشتیبانیشون هم 0 هست : شاید بهتر باشه بگم زیر 0
- - - Updated - - -
شاید .
ولی به هرحال توی این 5 سالی که دارم باهاشون کار میکنم ، حتی در ساعت اداری هم رفتن بعد از 24 ساعت و 48 ساعت پاسخ دادن .
مثلا یکی از کارها که خواستیم ، ریستور کردن آخرین بکاپ ، یا یکی دیگه از کارها تنظیم فاکتور و.... / قبول کنید که پاسخگوی به تیکت اصلا ندارند / با تاخیر بسیار بسیار طولانی پاسخ میدن.
این همه مشکل دارن چرا 5 ساله فکری نکردین؟
-
-
March 2nd, 2016, 23:24
با دقت لنتخاب کنید یه وقت بخاطر قیمت کم گول نخورید. تجربه ام بسیار بد بود.
آبتین وب بدترین یا شاید یکی از بدترین هاستینگ ها هست. دو سال سایت ساختم مدام عذاب کشیدم بخاطر مشکلات هاست. تیکت ها رو دیر جواب میدن و با کپی پیست پاسخ از اینترنت!!! تلفن ها رو جواب نمیدن یا به دلخواه روی مشغولی غیر واقعی میگذارن! پاسخ از اینترنت کپی پیست می کنن!!!
حتی در صورت اعتراض سایتتون رو دستکاری می کنن که این عین بی شرمیه. سایت من رو دسنکاری کردن و دو ماه به من جواب درست نداند تا من تمام کاربرهام رو از دست دادم.
برخی فایل هام رو حذف کردن. خلاصه خودش ناقض امنیت و حریم خصوصی کاربرهاش هست.
-