هاست پر بازدید هم از ایران موجود است هم از خارج همه پهنای باند نامحدود وضمنا خودم همچین سایتی دارم
koleebar.com
10 گیگ به شما می دهم 20تومن ماهیانه
هاست پر بازدید هم از ایران موجود است هم از خارج همه پهنای باند نامحدود وضمنا خودم همچین سایتی دارم
koleebar.com
10 گیگ به شما می دهم 20تومن ماهیانه
فروش انواع سرور : ویندوز/ لینوکس / میکروتیک
آپتایم 99% ، گارانتی پورت ، پشتیبانی 24 ساعته
سایت فروش : لیتسر سرور
سلام دوستان ممنونم از پیشنهاداتتون . البته اگر امکان داره پیشنهادات دیگه ای ارائه بشود .
من 2 بار سمت سرور مجازی رفتم که متأسفانه بدلیل اینکه اصلاً از مدیریت سرور سر در نمیارم ، کاره کانفیگ رو بدست یک خود هاستینگ دادم که واقعاً افتضاح بود و از طرفی از یک دیتاسنتری ما رو میزبانی کردن که واقعاً بد بود و از 3 روزی که سایت من روی آن بود ، 2 روز سایت دان شده بود و دسترسی به هیجی نداشتم .
خلاصه این سمت سرور مجازی رفتن سودی که نداشت هیچ ضرر هنگفتیم بم وارد کرد از جمله اینکه سایتم از رتبه 1040 ایران به 3600 رسید متأسفانه
فقط دوستان اگر کسی سرور مجازی مناسب دارد به شرط و تضمین قطعی مدیریت شده از دیتا سنتر شاتل یا پارس آنلاین فقــط آفر پپیشنهاد بدهد .
با سپاس
با سلام
دوست عزیز با توجه به بازدید سایت شما سرور مجازی پیشنهاد می گردد. نمونه سایت مشابه روی سرورهای خارج از ایران و داخل ایران در حال میزبانی هستیم. می توانیم سرور را به صورت مدیریت شده به شما ارائه نماییم.
در صورت تمایل می توانید با اطلاعات موجود در امضا تماس بگیرید
موفق باشید
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
خودتونو درگیر سرور مجازی نکنید برید پارس پک هاست بگیرید بشنید راحت مدیریت کنید
باسلام،
سرور مجازی توصیه می شود، راه حل نهایی رو با کمی تامل همین الان انتخاب کنید و منابع مالی تون رو هدر ندهید
اگر ایران برای شما مناسب هست فروش ویژه سررو مجازی ما الان با شرایط و کیفیت بسیار مناسب با تحهیزات و سرورهای خودمان که در دیتاسنتر افرانت مستقر هست در جریان می باشد:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/127643/
اگر تمایل داشتید نمونه وب سایت های پربازید و دارای رتبه بالا که روی سرورهای مجازی وب ایده میزبانی می شوند را خدمت شما معرفی می تونیم بکنیم.
باتشکر،
فاتح
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)