نقل قول نوشته اصلی توسط farawebhost نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
سامانه هایی که میگن تعرفه 67 یا غیره،تمامیشون بعدا دوبله و سوبله ازتون پولش رو میگیرن
من میگم که مخابرات به این ها کمتر از 92 ریال نمیده،اونوقت اون ها چطور بهت 67 میدن؟
من خودم از اون سرخاشه ی اصلیشون نمایندگی دارم و اینهایی که تعرفه پایین میدن یا خطوط گرون بهتون میدن،یا مالیات میگیرن.
اگر خواستی در خدمتم،با تعرفه ثابت 95 ریال بهت میدم+ تمامی امکانات سامانه هایی که کل کشور دارن+افزونه ها و ماژول های اختصاصی سیستم های مدیریت محتوای وردپرس،جوملا،whmcs،فریر،ام پی سی شارژ و... رو هم به صورت اختصاصی و رایگان بهت میدم تا به کاربرات بدی
سایتمون چند وقته سرورش قطع شده،اگر خواستی از همینجا پیغام خصوصی بده یا با ایمیل زیر در ارتباط باش:
ali.badakhshani@gmail.com
سلام دوست عزیز شاختون رو اشتباه انتخاب کردید! اگر سرشاخه باشید لیست قیمت براساس میزان خرید اپراتور رو مشاهده فرمودید!
نکته ای که دارن بعضی جاها ایرانسل ضریب داره که گرونتر بشه! اما پنل ما ایرانسل هم ضریب نداره!
مالیات البته محاسبه نشده! شما هر خریدی انجام میدید قیمتی که میدن بدون مالیات برارزش افزوده هست! اما 66.8*1.08=72.144 که قیمت نهایی هست میشه
اگر خط هم خواستید توی سامانه عضو بشید نام کاربری وب هاستینگتون رو بدید تا خطوط رو بهتون با قیمتی تقدیم کنیم که اپراتور هم نمیده
تمامی دوستان فعال زمینه پیامک هم با تخفیف ویژه میتونن عضو بشوند فقط پ خ بزنن تا تخفیف اعمال بشه براشون
سامانه sms.irantcco.ir یوزر و پسورد: irantcco
اگر ناراحت شدید شرمنده اما بخاطر فرمایشتون مجبور به پاسخ شدم